SPORTURI  »  NOUTATI AUTO  »  

FOTO Parcarea de 35 de milioane de euro care este INUTILĂ! Nu se umple nici 5%: motivul pentru care șoferii români o evită

Terminalul Străulești Foto: Libertatea.ro +3   FOTO
Terminalul Străulești Foto: Libertatea.ro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 ianuarie 2019 11:44

Reprezentanții Metrorex anunță că Terminalul Multimodal Străulești, în care s-au investit 35 de milioane de euro, nu se bucură nici pe departe de succesul preconizat. Dintre cele 660 de locuri de parcare disponibile, nici măcar 20 nu sunt ocupate zi de zi!

Inaugurată în noiembrie 2018, parcarea ar fi trebuit să ajute la ”aerisirea” traficului din București, încurajând navetiștii din Ilfov să-și lase mașinile la periferia orașului și să continue drumul până la serviciu cu transportul în comun. Șoferii români s-au speriat însă de tarif: 1 leu/oră. Pare puțin, însă la finalul lunii suma totală poate trece și de 200 de lei!

Citește toate detaliile pe auto-bild.ro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
kordell
kordell  •  16 Ianuarie 2019, 23:15

Park and ride e free in lumea civilizata .

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  16 Ianuarie 2019, 19:56

Daca nu-i de-a moaca!!! Asa e soferul nostru roman. Nu plateste el parcarea si daca s-ar putea s-ar duce cu masina pana in usa apartamentului. C-asa a fsot el crescut si educat. Totul pe de-a moaca!!!

victor33
victor33  •  16 Ianuarie 2019, 16:15

Sunt foarte aglomerate intrarile in Bucuresti, nu Bucurestiul in sine. Dimineata e blocaj in Mogosoaia, pana la centura, daca ai ajuns deja la Straulesti e floare la ureche sa ajungi pana la birou, aproape oriunde ar fi. Pe langa cei 200 pentru parcare mai costa si transportul in comun, in care, eventual, o iei de la capat cu aglomeratia. Aceeasi situatie e si la intrarea de pe DN1, blocajul incepe prin dreptul Otopeniului, nu mai are rost sa lasi masina intr-o parcare pe la Casa Scanteii, corespondentul Straulestiului.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează