SPORTURI  »  NOUTATI AUTO  »  LADA

„Revoluție” pentru Lada! Schimbări majore pentru ultimii 40 de ani! Cât costă în România

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 ianuarie 2020 14:11

LADA. Prin acest facelift aplicat pentru Lada Niva asistăm la o mini „revoluţie”. E doar un al doilea facelift în 43 de ani, notează auto-bild.ro!

Acest facelift pentru Lada Niva a vizat interiorul şi aici chiar era nevoie de o schimbare care să scoată acest 4×4 din atmosfera anilor 1980. Planşa de bord a fost redesenată şi are un nou panou de control al sistemului de climatizare cu comenzi rotative. Instrumentarul de bord are un nou design şi este iluminat cu alb. 

Consola centrală are integrate două prize de 12V şi un spaţiu pentru obiectele mici. Butoanele pentru încălzirea scaunelor faţă şi panoul de control al geamurilor laterale au fost la rândul lor actualizate. Scaunele oferă acum un suport lateral mai bun, iar cele pentru pasagerii din spate primit şi tetiere prin acest facelift. Pentru că nu se mai poate altfel în anul 2020 Lada Niva a primit pentru versiunile de echipare superioare şi sistemul prin care pot fi apelate serviciile de urgenţă cu butonul de comandă amplasat pe plafon.

+1 FOTO

Preţuri Lada Niva în România

Pentru că nu este importată în mod oficial gama Lada Niva este oferită în România de un dealer auto. Preţurile pentru o Lada Niva cu echiparea Urban şi versiunea cu trei uşi pornesc la noi de la 9500 euro fără TVA inclusă. Pentru versiunea cu 5 uşi preţul creşte cu 1000 de euro şi pe lista de opţiuni apare doar alegerea vopselei pentru 200 de euro.

Cea mai ieftină Lada Niva poate fi comandată în România cu echiparea Clasic şi versiunea cu trei uşi de la 8500 euro fără TVA inclusă. 

În oferta mai găsim şi o variantă denumită Lada 4×4 Pack prezentată de dealer drept o autoutilitară mică cu un preţ de pornire de la 8700 de euro.
 

Citește și:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
2859067310799081
Stelian Prapa  •  22 Ianuarie 2020, 15:59

Urmează sa apara comentarii de genul “mai bine o tigaie din 2000 cu 500 mii km la bord decât mașina asta”

Vezi toate comentariile (1)
Comentează