GSP.RO  »  ESPORTS  »  FIFA 21

EA Sports va permite jucătorilor să vadă cât de mult cheltuie în joc

EA Sports va permite jucătorilor să vadă cât de mult cheltuie în joc
EA Sports va permite jucătorilor să vadă cât de mult cheltuie în joc

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 noiembrie 2020 17:09 / Actualizat vineri, 13 noiembrie 2020 17:27

Pe 17 noiembrie va fi lansat următorul update pentru FIFA 21, iar în cadrul acestuia se va regăsi modul Playtime, menit să permită gamerului să controleze modul cum abordează jocul. 

Astfel, prin intermediul acestui feature jucătorul va putea controla câte meciuri poate juca, cum va comunica cu alți jucători, dar, cel mai important, să limiteze sumele virtuale pe care le poate cheltui. 

Ultimul patch oferă un control mult mai mare jucătorului

Gamerul va putea să vadă câte puncte are în cont, pentru a putea calcula câți bani au costat acestea. Iar dacă aceasta este una mare, atunci jucătorul poate să seteze cât de multe puncte poate achiziționa, pentru a nu mai ajunge în situații de a arunca sume mari reale pentru puncte virtuale. 

Această mișcare este una menită să mai calmeze spiritele atunci când vine vorba de controversele legate de tehnicile de monetizare din jocurile celor de la EA, contestate în multe țări. Doar în anul fiscal 2019 compania a câștigat 1,3 miliarde de dolari din Ultimate Team în FIFA, NHL sau Madden. 

Vezi AICI mai multe știri de eSports!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close