ESPORTS  ·  FOOTBALL MANAGER

FM 20 // Veste bună pentru fanii Football Manager 20! Se pot juca gratis în perioada următoare

Miercuri, 18 Martie, 17:42

Pandemia de coronavirus a oprit sportul și îi ține pe oameni în casă, dar fanii Football Manager au primit o veste bună. 

Sega, producătorul jocului Football Manager, a vrut să le aducă bucurie fanilor și a venit cu anunț surpinzător. Astfel, aceștia se pot juca gratis pe Steam până pe 25 martie. 

Footbal Manager este unul dintre cele mai apreciate jocuri pe PC din lume. Jucătorii pot prelua controlul echipei favorite sau a unei naționale și să o conducă spre glorie. Inclusiv echipele din Liga 1 și Liga 2 pot fi antrenate de fani în acest joc. 

14.381 meciuriare cea mai lungă cariera din FM și îi aparție unui polonez care a antrenat-o pe Lech Poznan timp de 211 sezoane. În această perioadă a reușit să câștige 700 de trofee

Pe 15 martie, a fost stabilit un nou record în ceea ce privește jocul: 90.000 de persoane din întreaga lume se jucau în acel moment Football Manager. Multe dintre starurile mondiale sunt pasionate de acest joc, printre ele fiind Antoine Griezmann sau Paul Pogba.

Citește alte știri din eSports:Cum arată soția lui Mircea Radu, cu 20 de ani mai tânără. El a fost ales de 9 ori cel mai sexy bărbat din România

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:30 Fotbal, Premieră

Rezumat Bundesliga

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1