ESPORTS  ·  FOOTBALL MANAGER

FM 20 // Veste bună pentru fanii Football Manager 20! Se pot juca gratis în perioada următoare

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 martie 2020 17:42

Pandemia de coronavirus a oprit sportul și îi ține pe oameni în casă, dar fanii Football Manager au primit o veste bună. 

Sega, producătorul jocului Football Manager, a vrut să le aducă bucurie fanilor și a venit cu anunț surpinzător. Astfel, aceștia se pot juca gratis pe Steam până pe 25 martie. 

Footbal Manager este unul dintre cele mai apreciate jocuri pe PC din lume. Jucătorii pot prelua controlul echipei favorite sau a unei naționale și să o conducă spre glorie. Inclusiv echipele din Liga 1 și Liga 2 pot fi antrenate de fani în acest joc. 

14.381 meciuriare cea mai lungă cariera din FM și îi aparție unui polonez care a antrenat-o pe Lech Poznan timp de 211 sezoane. În această perioadă a reușit să câștige 700 de trofee

Pe 15 martie, a fost stabilit un nou record în ceea ce privește jocul: 90.000 de persoane din întreaga lume se jucau în acel moment Football Manager. Multe dintre starurile mondiale sunt pasionate de acest joc, printre ele fiind Antoine Griezmann sau Paul Pogba.

Citește alte știri din eSports:Cum au încercat frații interlopului Emi Pian să-l omoare pe presupusul ucigaș al liderului clanului Duduianu. Imagini surprinse de camere
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
16:30 Snooker
Finala CM Snooker
Eurosport
22:00 Champions League
Manchester City - Lyon
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1