GSP.RO  »  ESPORTS  »  ESPORT

Ne dați sau nu ne dați? Gamerii au sărbătorit Halloween-ul pe consolă la eSport Arena Streetball

Articol de GSP - Publicat luni, 02 noiembrie 2020 13:23 / Actualizat luni, 02 noiembrie 2020 13:25

Etapa a treia a campionatului de baschet 3x3 online eSport Arena Streetball, care s-a încheiat duminică seara, a fost câștigată, la categoria Play Station, de Răzvan Popa din Ploiești. Tânărul de 14 ani a devenit cel mai tânăr campion din istoria evenimentelor pe consolă organizate de Sport Arena Streetball.

Component al echipei de baschet CSS Ploiești, cu care a încheiat pe locul cinci în campionatul național de juniori U15, Răzvan a participat la toate evenimentele virtuale din acest an, urcând treptat în ierarhie.

După un loc 18 la turneul demonstrativ din primăvară, tânărul ploieștean s-a calificat de fiecare dată în sferturile de finală în primele două etape de la eSport Arena Streetball, iar acum a mers până la capăt și după o finală extrem de disputată, 21-19 cu Ionuț Pantazi din București, și-a adjudecat primul titlu.

La categoria Xbox One, Luca Huștiuc, din București, a reușit o nouă victorie, după cea din prima etapă și a devenit primul jucător care reușește dubla în acest sezon de eSport Arena Streetball. Huștiuc, 21 ani, l-a învins în finală pe George Dobre din Focșani, scor 21-18.

Ne dați sau nu ne dați? Gamerii au sărbătorit Halloween-ul pe consolă la eSport Arena Streetball

În premieră la turneele eSport Arena Streetball s-a înscris și o jucătoare, Lorena Năsturescu, care a evoluat la categoria Xbox, acolo unde s-a înscris și fratele ei, Antonio Năsturescu, jucătorul echipei SCM U Craiova.

Peste 60 de jucători din 13 orașe au participat la cea de-a treia etapă, vizionată online, de-a lungul celor două zile de transmisii live, de peste 6000 de urmăritori. Cel mai norocos dintre cei care au răspuns corect la concursurile organizate în direct a fost Ciprian Marin, din Galați, care a câștigat, prin tragere la sorți, marele premiu al publicului, un Play Station 4 Pro.

Etapa a treia a campionatului eSport Arena Streetball s-a disputat pe parcursul cinci zile.

CITEȘTE ȘI:

FIFA 21. Cardul Silver al lui Moise Kean a prăbușit piața în Ultimate Team!

DOTA 2. Na’vi va juca finala la ESL Germany One! Cine a făcut diferența în duelul cu Vikin.gg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează