GSP.RO  »  ESPORTS  »  LOL

Surpriză la Mondialul de LoL: Liquid a bătut G2 Esports!

Surpriză la Mondialul de LoL: Liquid a bătut G2 Esports!
Surpriză la Mondialul de LoL: Liquid a bătut G2 Esports!

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 octombrie 2020 12:52 / Actualizat vineri, 09 octombrie 2020 14:14

Americanii rămân în viață în turneu. 

Nimeni nu anticipa asta, mai ales după cele două victorii clare ale europenilor de până acum, în timp ce Liquid avusese rezultate și prestații dezamăgitoare. Cu toate acestea, conștienți că jucau pentru supraviețuire, americanii au reușit să domine de la început, au construit un avantaj de 3000 de gold iar apoi l-au consolidat și au încheiat cu 24 kills, suficient pentru o victorie importantă, care le dă speranțe că mai pot progresa din grupă. Nu mai au voie să facă pași greșiți încă. 

Până acum doar Top eSports și DAMWON au acumulat trei victorii în turneu

Cel mai așteptat meci al zilei a venit din grupa C, dintre Fnatic și Gen.G, ambele echipe cu ochii pe primul loc. Deși Gen.G pornea cu un avantaj, rivalii au reușit un meci foarte bun. Fnatic venea după înfrângerea grea cu LGD Gaming, dar au arătat că nu trebuie subestimați, iar acum urmează o luptă brutală în trei pentru calificare. 

Pe de altă parte Top eSports navighează prin această fază a turneului, iar jucătorii ei se pot gândi deja la înfruntările din fazele eliminatorii. După ce s-au întrebuințat puțin pentru a trece de DRX, meciul cu cei de la Unicorns of Love a venit perfect ca un antrenament oficial. Cei de la Top au exersat scheme, au dominat pe toată harta, iar 369 a predat o lecție despre cum se joacă cu Jax, cu un scor de 10/3/5. Totodată cei de la Top au mai adunat 27 de kills și au încheiat cu un avantaj de aproape 14.000 de gold. 

Citește AICI mai multe știri de eSports!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează