GSP.RO  »  GSP SPECIAL  »  LAUDĂ

A jucat împotriva lui Ronaldo și Șevcenko, dar alt atacant i-a scos peri albi » Gică Popescu, dezvăluire: "Cu el trebuia să fii atent-atent! Era la milimetru"

foto: Guliver/GettyImages +1   FOTO
foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 octombrie 2017 16:59

Într-un interviu eveniment acordat EXCLUSIV Gazetei Sporturilor, Gică Popescu a dezvăluit care a fost cel mai infernal atacant cu care a avut de-a face de-a lungul carierei sale impresionante:

"Șevcenko era foarte greu de marcat. Ronaldo, dințosul, aproape imposibil de ținut! Inzaghi era periculos rău, enervant...

Dacă apărarea juca sus și-l aveai pe Inzaghi între tine și celălalt fundaș central trebuia să fii atent, atent! Ăla era la milimetru, doar un gest era de ajuns, nu era ofsaid și rămânea singur.

Îmi convenea cu ăștia mari care nu erau fâșneți. L-am avut și pe Henry în finala Cupei UEFA, dar pe el am reușit să-l potolesc.

Era cuplul Henry-Overmars în atacul lui Arsenal, iar apărarea Galatei: Capone, eu, Bulent și cred că Ergun. Niciunul cu viteză", a explicat Gică Popescu pentru GSP.

Citește cele 3 părți ale interviului AICI:

1. EXCLUSIV » INTERVIU EVENIMENT Gică Popescu la 50 de ani: "Cine nu m-a prins a ratat fotbal adevărat! Cred că mă apuc de antrenorat"
2. SPECIAL GSP » Tulburător! Cum a trăit Gică Popescu cele 20 de luni de închisoare: "Tata n-a intrat de două ori în viața lui în biserică, dar plângea în genunchi, cu o cruce în mână"
3. Gică Popescu: "Ce carieră a făcut Mutu? N-a câștigat un titlu în viața lui! Fotbalul nu e ușor, nu poți să stai la cafele" + Dezvăluiri șocante despre Dan Petrescu

Save

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează