GSP.RO  »  GSP SPECIAL  »  GALA GSP 2020

GALA GSP 2020 / Anghel Iordănescu a primit trofeul de Legendă GSP: „Un premiu special!”

Articol de GSP - Publicat marti, 22 decembrie 2020 20:30 / Actualizat marti, 22 decembrie 2020 20:42

Cu performanțe incredibile ca jucător și antrenor, Anghel Iordănescu merită să fie o legendă a fotbalului românesc

  • Ceremonia de decernare a trofeelor poate fi urmărită într-un show spectaculos marți seara, de la 19:30, simultan pe GSP.ro, FacebookYoutube și Telekom Sport 1;
  • Au votat pentru clasamentul final al Superlativelor anului 2020 GSP: cititorii Gazetei, redactorii Gazetei Sporturilor, căpitanii echipelor de fotbal din Liga 1, antrenorii echipelor din Liga 1 și specialiști din cadrul MTS.

Anghel Iordănescu e unul dintre cele mai mari nume pe care le-a dat fotbalul românesc. A scris istorie atât ca fotbalist, cât și ca antrenor al Stelei. Premiul de Legendă din partea Gazetei Sporturilor îl bucură: "E un moment special pentru mine fiindcă lumea a apreciat ce am făcut în sport, la națională și la Steaua. Mă bucură mult, e un moment de satisfacție".

Iordănescu vorbește de prezent și n-a evitat o radiografie a fotbalului românesc, aflat într-o perioadă de umbră: "Sincer, echipa națională traversează un moment delicat. Faptul că s-a pierdut calificarea la Euro și că în Liga Națiunilor nu am luat primul loc, că sunt încă multe probleme cu jucătorii, a însemnat un lucru neplăcut. Sunt unul dintre cei care l-au susținut și îl susțin pe Mirel Rădoi. Cred în el".

Schimbările dese de antrenori, dar și îndepărtarea unor nume importante ale fotbalului românesc îl întristează pe Iordănescu: "E dureros când antrenorii de valoare sunt debarcați din fotbalul românesc. Și aici mă refer în primul rând la Dan Petrescu. Obținuse rezultate remarcabile la CFR. Mă refer și la Contra, care a trecut prin momente grele la Dinamo. E trist și dureros că anunță că nu va mai reveni niciodată în România. Toate aceste lucruri ne dau măsura a ceea ce reprezintă fotbalul românesc".

Desemnat antrenorul secolului, Iordănescu a încheiat discuția cu o glumă: "Rămânem cu speranță pentru 2021. Sperăm ca echipele de club și naționalele să obțină performanțe. Azi poate că ne bucurăm doar că ne-am luat revanșa cu Norvegia, după 0-4, am bătut cu 3-0".

"Sper ca toți oamenii politici, oamenii de decizie să își îndrepte atenția și către sport. Trecem prin momente delicate. Toți trebuie să înțeleagă că sportul e și educație, și sănătate. Sportul a adus multe performanțe acestei țări, iar performanța înseamnă prestigiu"
Anghel Iordănescu

CITEȘTE ȘI:

FOTO+VIDEO. Mamdouh Elssbiay, „MONSTRUL” din Egipt, e Mr. Olympia 2020! Ce premieră istorică a stabilit + suma câștigată

DINAMO. Pablo Cortacero a vorbit, după bătaia de la Rin: „Au venit la birouri amenințându-ne și țipând”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  23 Decembrie 2020, 04:14

www︎.︎Reisix︆.︆net - Site exce1ent de întâ1nire penntru aadu1ți care dorescc să găsească un partener care să facă ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează