GSP.RO  »  GSP SPECIAL  »  GALA GSP 2020

GALA GSP 2020. Paulo Vinicius - „Stranierul anului” în Ancheta Gazetei Sporturilor

Paulo Vinicius (36 de ani), fundașul celor de la CFR Cluj, a fost desemnat cel mai bun fotbalist străin al anului în Ancheta de final de an a Gazetei Sporturilor.
Paulo Vinicius (36 de ani), fundașul celor de la CFR Cluj, a fost desemnat cel mai bun fotbalist străin al anului în Ancheta de final de an a Gazetei Sporturilor.

Articol de - Publicat marti, 22 decembrie 2020 18:48 / Actualizat marti, 22 decembrie 2020 20:49

GALA GSP 2020. Paulo Vinicius (36 de ani), fundașul celor de la CFR Cluj, a fost desemnat cel mai bun fotbalist străin al anului în Ancheta de final de an a Gazetei Sporturilor. 

Paulo Vinicius a fost providențial într-un nou sezon de titlu al celor de la CFR Cluj. Pe lângă prestațiile solide din defensivă, fundașul portughez a marcat și goluri în momente importante. Dintre cele 6 reușite semnate în anul 2020, 5 au fost ale victoriei. Vinicius preia ștafeta de la colegul Billel Omrani, laureatul din 2019. Podiumul din 2020 a fost completat de Mario Camora și Elvir Koljic.

Mulțumesc pentru acest premiu. Mă bucur foarte mult și vă urez sărbători fericite
- Paulo Vinicius

GALA GSP 2020. Paulo Vinicius, cel mai bun fotbalist străin 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
costir
costir  •  23 Decembrie 2020, 09:05

De ce oare un fotbalist care joaca in echipa nationala a Romaniei, respectiv Camora, a fost inclus in competitie la stranieri?

mircea.b
mircea.b  •  23 Decembrie 2020, 07:17

Vad de ani de zile peste tot prin presa aceeasi greseala: "stranierul" anului. De prin anii 90 de când a început să fie popular acest cuvânt se tot foloseste in presa sportivă, dar vad de multi ani ca amintiți jurnaliștii il folosesc cum cred ei, în mod eronat. Aici in titlu era corect "Străinul anului" sau "Fotbalistul stea in alanului". Ni se pare mai cool sa scriem "stranierul" dar habar nu avem ca jurnalisti ce insemna. Stranier este atunci când convoci la o echipă națională un jucator de aceeasi naționalitate dar care joacă la un club din străinătate, nu din campionatul intern. Vinicius, nu poate fi stranier ci strain. Stranieri pt noi sunt romanii care joacă în afara. Stanciu este un stranier. Maxim este un stranier.

cristian1970
cristian1970  •  22 Decembrie 2020, 23:28

Cum? Eu ma gândeam la Man, o fi dat Varga ceva în plus.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează