GSP.RO  »  INTERNATIONAL  »  GERMANIA

Bundesliga trece la fapte! RB Leipzig reia marți antrenamentele cu întreg efectivul

Jucătorii lui RB Leipzig se vor pregăti de marți împreună, sub comanda antrenorului Julian Nagelsmann. Iar de sâmbăta viitoare intră în carantină la stadion, unde probabil vor și dormi. Foto: Guliver/GettyImages
Jucătorii lui RB Leipzig se vor pregăti de marți împreună, sub comanda antrenorului Julian Nagelsmann. Iar de sâmbăta viitoare intră în carantină la stadion, unde probabil vor și dormi. Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 01 mai 2020 18:31

Jucătorii lui RB Leipzig se vor pregăti de marți împreună, sub comanda antrenorului Julian Nagelsmann. Iar de sâmbăta viitoare intră în carantină la stadion, unde probabil vor și dormi.

Deși încă nu e clar dacă și când se reia campionatul, lucru care se va stabili abia pe 6 mai, conducerea lui RB Leipzig a luat deja decizia de a-și reuni toți jucătorii. Astăzi de dimineață li s-au făcut teste pentru coronavirus, iar începând de marți, dacă totul este OK, ei se vor pregăti ca-n vremuri normale, sub comanda antrenorului Julian Nagelsmann.

Jucătorul Marcel Halstenberg a dezvăluit, totodată, că sâmbăta viitoare se intenționează ca întreg lotul și staff-ul să intre în carantină, la stadion: ”Foarte probabil vom și dormi la stadion”.

În cazul în care cineva va fi testat pozitiv, întreg efectivul va intra în izolare timp de cel puțin 5 zile. Apoi se vor efectua câte două rânduri de teste. Iar dacă al doilea va ieși negativ, echipa  se va putea întoarce pe teren, să joace fotbal.  

16 maie data la care se va relua cel mai probabil Bundesliga

Scăpăm de coronavirus la vară? Francezii au descoperit la ce temperatură moare COVID-19

Citește mai multe știri despre Bundesliga:

Eurosport lasă Bundesliga fără 70 de milioane de euro!

Jens Lehmann s-a îmbolnăvit de coronavirus! La începutul pandemiei era revoltat: „E mai bine să stăm acasă, pierzându-ne serviciile şi distrugând companii de succes?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează