INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Eurosport lasă Bundesliga fără 70 de milioane de euro!

Poze cu fanii lui Moechengladbach în tribune, foto: Guliver/gettyimages
Poze cu fanii lui Moechengladbach în tribune, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat vineri, 01 mai 2020 10:53

Eurosport, postul deținut de Discovery, vrea să rupă contractul cu nemții acum. Chiar dacă sunt șanse foarte mari ca Bundesliga să se reia pe 16 mai.

Pierderile din Bundesliga de pe urma pandemiei de coronavirus iau proporții. După ce și-au luat „la revedere" de la spectatori până în 2021, ceea ce reprezintă o lovitură pentru un campionat disputat aproape mereu cu casa închisă, acum sunt pe cale să rămână și fără 70 de milioane de euro din drepturile TV de la Eurosport

Eurosport nu e impresionat de anunțul cancelarului Angela Merkel

Cotidianul Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) a dezvăluit că postul Eurosport, proprietatea celor de la Discovery, a solicitat Ligii germane (DFL) ruperea imediată a contractului. Deși cancelarul german Angela Merkel a anunțat că decizia în privința reluării campionatului se va lua pe 6 mai, iar DFL e aproape sigură că pe 16 mai se va da startul, americanii nu sunt interesați să mai facă absolut nicio transmisie în direct din Bundesliga. 

Eurosport renunțase încă de anul trecut la transmiterea meciului de vineri, cedându-l canalului online DAZN, în schimbul a 40 de milioane de euro. Iar mai nou se prevalează de o clauză "de calamitate" din acordul cu Liga pentru a-l denunța.

100 de milioane de europierd Bayern și Dortmund, fiecare, numai din cauza faptului că vor juca fără spectatori până în 2021. Leipzig, 50 de milioane

Șoc în Liga 1! LPF acuză că deținătorul drepturilor TV a trecut la amenințări

Citește și alte știri din Bundesliga:

Soluția lui Bayern: Hoeness vrea să se joace cu salariu redus până-n 2021!

Mesaj clar pentru jucătorii din Germania! Fără sex dacă apar simptome de coronavirus

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează