INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Șocant! Toni Kroos, ținta bullying-ului: „Am fost numit nazist! Păr blond, ochi albaștri...”

Toni Kroos
foto: Guliver/Getty Images
Toni Kroos foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 06 martie 2021 13:12 / Actualizat sambata, 06 martie 2021 20:15

Toni Kroos, internaționalul german de la Real Madrid, a povestit cum a fost hărțuit pe rețelele de socializare: „Astăzi, oricine poate să insulte persoane pe care nu le cunoaște din spatele unui cont fals”.

Pe 28 martie, Toni Kroos va juca pe Arena Națională, cu Germania, în preliminariile CM 2022. La 31 de ani, mijlocașul lui Real este unul dintre cei care au cucerit titlul mondial, în 2014.

Într-o discuție pe Instagram Live, chiar cu președintele țării, Frank-Walter Steinmeier, dialog redat și de AS, a dezvăluit ce a însemnat „bullyingul” pentru el, cum a fost hărțuit pe rețelele de socializare, până unde s-a putut ajunge în cazul său.

Toni Kroos, ținta bullying-ului

„După Mondialul din 2018, am spus că nu mi-a plăcut modul în care Mesut Özil s-a retras de națională, am afirmat că nu e rasism în federație și în grupul de jucători al selecționatei, așa cum susținuse el (n.r. Özil a fost criticat dur în Germania, după ce s-a pozat cu dictatorul turc Recep Tayyip Erdoğan). Am fost numit direct nazist de mulți oameni. Păr blond, ochi albaștri, totul se potrivea pentru aceștia”, a afirmat Kroos.

„Astăzi, oricine se poate ascunde în spatele unui profil fals și începe să insulte fără nicio problemă persoane pe care nu le cunoaște. Am reușit totuși să depășesc această ură îndreptată împotriva mea”.

Toni Kroos se retrage de la Real Madrid

Toni, din 2014 la Real, a anunțat că vrea să se retragă la Madrid, acolo unde a cucerit 13 trofee în șapte ani, inclusiv trei Ligi ale Campionilor și patru Mondiale ale Cluburilor.

101 selecțiiare Toni Kroos la naționala Germaniei, începând din 2010 (a înscris 17 goluri)

23 de trofeea cucerit Toni Kroos în carieră: 9 cu Bayern, 13 cu Real și titlul mondial cu Germania

309 meciuria jucat mijlocașul german la Madrid, pentru care a marcat 21 de goluri

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Alex Maxim se apără, după reproșurile primite: „Nu am mai înscris? Fotbalul nu înseamnă doar goluri și pase decisive”

Interviu cu Ianis Hagi, înainte de etapa în care Glasgow Rangers poate câștiga primul titlu după 10 ani de pauză: „E o inspirație pentru toată lumea”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează