INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCOȚIA

Interviu cu Ianis Hagi, înainte de etapa în care Glasgow Rangers poate câștiga primul titlu după 10 ani de pauză: „E o inspirație pentru toată lumea”

Ianis Hagi (22 de ani) FOTO Captură Rangers TV
Ianis Hagi (22 de ani) FOTO Captură Rangers TV

Articol de - Publicat sambata, 06 martie 2021 09:45 / Actualizat sambata, 06 martie 2021 09:51

Ianis Hagi (22 de ani) este foarte aproape de primul titlu din cariera sa, cu Glasgow Rangers, și a oferit un interviu savuros pentru pagina oficială a clubului.

Ianis Hagi a fost titular în 5 din ultimele 7 meciuri jucate de Glasgow Rangers, în care a marcat două goluri pentru trupa lui Steven Gerrard. „The Gers” se află pe primul loc în campionatul Scoției, cu 85 de puncte, la 18 lungimi distanță de rivala de moarte, Celtic Glasgow. Rangers ar putea deveni campioană în următoarea etapă, înainte de finalul sezonului regular, după 10 ani de pauză, în care Celtic a câștigat 10 titluri consecutive. Pentru ca acest lucru să se întâmple, echipa de pe Ibrox Stadium trebuie să câștige cu St. Mirren sâmbătă, iar Celtic să se împiedice de Dundee United o zi mai târziu.

Ianis Hagi: „E o inspirație pentru toată lumea”

- Cine e cel mai tehnic coechipier? 
- Cel mai tehnic? Eu!

- Cine e cel mai slab dansator?
- Cred că o să zic Niko. Poate că greșesc, nu sunt sigur. L-am ales pe el (n.r. Nikola Katic) doar pentru că e mare. Scuze pentru asta, Niko!

- Ce coleg ai fi pentru o zi?
- Jermain Defoe. E o inspirație pentru toată lumea datorită modului în care reușește să se motiveze în fiecare zi. Nu doar aici, ci și în Anglia. Să joci la vârsta asta și la un nivel atât de înalt, da, mi-aș dori să fiu JD pentru o zi.

54 de titluria câștigat Glasgow Rangers, fiind cea mai titrată echipă din campionatul Scoției

Ianis Hagi, în sezonul 2020/21

  • 5 goluri și 9 assist-uri în campionatul Scoției, în 26 de partide
  • A evoluat în 8 partide pentru Rangers în Europa League, unde a marcat un gol și a oferit două pase de gol
  • 3 selecții pentru naționala României
  • Cota de piață, conform Transfermarkt: 6 milioane de euro

VIDEO. Ianis Hagi, analizat de fostul internațional Ianis Zicu: „Cred că e în primii zece fotbaliști ai lumii! Are calități la un nivel foarte înalt”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Argentina - Brazilia, pe Arena Națională? Messi și Neymar, așteptați la București! Planul FIFA

O nouă „bestie” în fotbalul mondial? Vărul lui Erling Haaland înscrie goluri pe bandă rulantă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
1177177172317584
Christian Ciuca  •  06 Martie 2021, 11:48

Sa se rada, d-aia nu-i merge bine delic, cind va scapa de barbiseta aia ridicola si se va tunde simplu scurt militareste va juca in sfarsit fotbal cum trebuie.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează