INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NORVEGIA

O nouă „bestie” în fotbalul mondial? Vărul lui Erling Haaland înscrie goluri pe bandă rulantă

Erling Haaland (20 de ani)
Erling Haaland (20 de ani)

Articol de - Publicat vineri, 05 martie 2021 21:15 / Actualizat vineri, 05 martie 2021 21:54

Albert Braut Tjaaland (17 ani), vărul lui Erling Haaland (20 de ani) a înscris 64 de goluri în 37 de meciuri pentru echipa de tineret a clubului Molde.

Abia a împlinit 17 ani și s-a făcut remarcat în fotbalul din Norvegia. La fel ca vărul său mai mare, Tjaaland a debutat tot la Byrne FK, unde a înscris nu mai puțin de 40 de goluri în 31 de meciuri. În continuare, a urmat același traseu ca Erling Haaland și a ajuns la juniorii lui Molde, unde s-a impus de la primele apariții.

Albert Braut Tjaaland: „Am vorbit cu Haaland, mi-a zis de Molde că este un loc unde pot să mă dezvolt”

Albert Braut Tjaaland a fost transferat de Molde la vârsta de 16 ani, iar jucătorul s-a sfătuit cu Erling Haaland înainte de a ajunge la formația cu 4 titluri în campionatul Norvegiei: „Am ales Molde pentru că au condiții foarte bune. M-au primit excelent, au fost interesați de mine și mi-au transmis ce planuri au. Am vorbit cu Haaland, mi-a zis de Molde că este un loc unde pot să mă dezvolt ca jucător, dar am hotărât singur să vin aici”.

VIDEO. Erling Haaland a înscris 9 goluri într-un meci împotriva statului Honduras

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Pep Guardiola, interviu de impact cu Rio Ferdinand: de ce se răstește la jucători și după victorii și de ce mentalitatea din Anglia e superioară

Modificare importantă de regulament! Decizia IFAB » Se schimbă și legea ofsaidului?

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează