GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PARIURI SPORTIVE

Real Madrid joacă azi la Levante, echipa ce a pierdut cu toți "granzii" în ultimele 2 luni!

Articol de - Publicat sambata, 22 februarie 2020 13:22

Real Madrid se deplasează azi la Levante pentru ultima repetiție înaintea disputei de miercuri cu Manchester City, de pe teren propriu. Cu această partidă, Levante încheie un program infernal, cu 10 etape și un meci de Cupă în care a avut programate întâlniri cu primele 7 clasate

Dacă va pierde și cu Real Madrid, atunci va bifa un parcurs complet dezastruos, cu înfrângeri pe linie. Levante a cedat cu Barcelona, Sevilla (în Cupă), Getafe, Atletico Madrid, Villarreal și Valencia. A avut și trei întâlniri câștigate în La Liga, cu echipe mai accesibile: Leganes, Celta și Granada. Cu excepția disputei cu Leganes, a primit gol în fiecare dintre partidele menționate. Cota pentru 2 sau mai multe goluri marcate de Real Madrid e de 1.41 la Fortuna.

În privința întâlnirilor directe cu Real Madrid, merită menționat faptul că ultimele 6 meciuri au fost echilibrate, cu goluri în ambele porți. Realul a câștigat doar 3 dintre aceste partide, suferind inclusiv o înfrângere pe teren propriu, 1-2 în turul ediției trecute. Cota pentru un gol marcat de gazde e 1.45!

Pont Cota pentru un succes al liderului campionatului e 1.47 la Fortuna. Borja Mayoral, atacantul gazdelor, e împrumutat de la Real Madrid și a marcat în acest sezon atât împotriva formației de care aparține, cât și împotriva Barcelonei. A înscris și în ultima rundă, contra lui Villarreal. Cota pentru un gol al acestuia e 4.00!

Levante - Real Madrid, echipe probabile

Levante: Aitor - Miramón, Postigo, Vezo, Toño - Morales, Campaña, Vukčević, Bardhi - Mayoral, Roger
Antrenor: Paco Lopez

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Casemiro, Kroos, Valverde - Isco, Hazard, Benzema
Antrenor: Zinedine Zidane

VEZI ȘI:

PREMIER LEAGUE. Marcos Rojo povestește un episod INCREDIBIL cu Ibrahimovic: „Dacă mă prindea, mă omora”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează