GSP.RO  »  SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE

A rămas însărcinată la doar 12 ani, iar acum s-a calificat la Jocurile Olimpice din Tokyo! Povestea FASCINANTĂ a unei sportive din Kenya

Christine Ongare (albastru) luptându-se cu Carly McNaul (roșu) la Jocurile Commonwealth
Christine Ongare (albastru) luptându-se cu Carly McNaul (roșu) la Jocurile Commonwealth

Articol de - Publicat miercuri, 04 martie 2020 08:51

Christine Ongare (26 de ani) este o luptătoare de box din Kenya ce s-a calificat la Jocurile Olimpice din vară după un drum anevoios și după ce a rămas însărcinată pe când avea doar 12 ani.

Aceasta a vorbit pentru canalul oficial al Jocurilor Olimpice despre problemele pe care le-a întâmpinat:

„Am avut o viață dură, foarte dificilă. Nu îmi place să vorbesc despre asta. Am rămas gravidă când aveam doar 12 ani. Așa că mama mea a avut grijă de copilul meu, ea l-a crescut. Eu însămi eram doar un copil. A fost doar presiunea de a încerca ceva nou, însă apoi m-a ruinat”  Christine Ongare

Sportiva în vârstă de 26 de ani s-a calificat la Jocurile Olimpice după ce a învins-o pe Catherine Nanziri din Uganda, în cadrul Turneului African de Calificare la Jocurile Olimpice, care a avut loc în Senegal.

1,35 metrieste înălțimea luptătoarei de box din Kenya

Christine este a doua luptătoare de box din Kenya care se califică la Jocurile Olimpice. Ea a câștigat și o medalie de bronz la Jocurile Commonwealth din 2018.

Boxul a salvat-o

Kenyana a dezvăluit că a încercat mai multe sporturi, însă a considerat că boxul este cel mai potrivit pentru ea, permitându-i să se lupte și să își învingă demonii.

 

„Boxul este tot ce am... se spune că atunci când cazi, trebuie să te ridici din nou. Așa m-am ridicat eu și am întâlnit antrenori buni, care m-au motivat să ajung așa departe

Vezi și:

Coronavirusul pune sub semnul întrebării disputarea Jocurilor Olimpice » Pierderi financiare IMENSE

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează