GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SANREMO

Diletta Leotta a lăsat mască asistența la Festivalul de la Sanremo: „Știu ce gândiți: «E bună Leotta asta!»”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 februarie 2020 12:46

Diletta Leotta, 28 de ani, celebra jurnalistă sportivă din Italia, a prezentat aseară Festivalul de la Sanremo. Cu mai multe rochii răvășitoare, Diletta a fost una dintre cele mai spectaculoase atracții ale serii. 

Îmbrăcată într-o serie de rochii extraordinare, de la negru foarte decoltat și până la galben-auriu, Diletta a captivat audiența celebrului festival italian. La începutul evenimentului, jurnalista a susținut un discurs emoționant despre trecerea timpului și bunica sa. 

Discurs inedit al jurnalistei Diletta Leotta

„Ați auzit ce mi s-a strigat? Că sunt frumoasă. Mulțumesc! Dar știți ceva? Frumusețea e o întâmplare, nu am niciun merit pentru asta. Bineînțeles, e un avantaj să fii frumoasă. Dacă nu, ce naibii aș fi făcut aici, nu? Puteți fi sinceri și puteți spune da pentru că știu ce gândiți.

De exemplu, d-voastră de acolo din spate, știu ce gândiți:  «E bună Leotta asta!». Știu, știu, sunt prezentatoare de sport, sunt cunoscută, dar aș fi ipocrită dacă v-aș spune că aspectul e un factor secundar.

Știți ce-mi vine în minte? Bunica mea, Elena, îmi spunea mereu: frumusețea e o povară care în timp te poate face să te împiedici dacă nu știi cum să o porți.

Timpul...

Bunica mea era foarte frumoasă când era tânără. Și pot să vă spun că e încă incredibil de frumoasă la 85 de ani. Nu mă credeți? Mă credeți? uitați-o acolo. Ciao, bunica. Știu că asta nu e tocmai camera în care vorbeam noi când eram mică, dar trebuie să-ți spun ceva în seara asta:

În tot acest lung timp, tu ai reușit să-mi spui o mie de povești, dar inevitabil, ai lăsat în urmă tinerețea ta, frumusețea ta care făcea orice bărbat să întoarcă capul după tine. 

Uneori, facem totul pentru a evita să îmbătrânim. În seara asta, alături de voi toți, vreau să fac un experiment ca să vedem ce efect va avea timpul asupra mea. Vreți să vedeți cum voi arăta în 2076?

Când voi avea vârsta bunicii mele credeți că voi fi fericită? Pentru că ea este. Fiecare rid de pe fața ei spune o poveste, povestea unui moment de neuitat, sunt semne că a râs mult. Bunica mea a rămas frumoasă. Timpul trece pentru noi toți, dar nu trece pentru toți la fel. Ea are o viață împlinită: are două fiice, 5 nepoți, 5 strănepoți. 

Bunica mea m-a învățat să nu fiu pur și simplu frumoasă, să fiu frumoasă în mod diferit. M-a învățat că e important să studiez și să îmi găsesc un job care să te pasioneze și chiar să găsesc dragostea, cea potrivită, sper. Așa cum era potrivit pentru tine, bunico, bunicul Salvo. Ce iubire frumoasă ați avut!
E important să învățăm cât de important e să trăim fiecare zi ca pe un cadou primit. Mie nu îmi este frică să îmbătrânesc. Vreau să-ți mulțumesc pentru asta, bunico, îți mulțumesc din toată inima”, a spus Diletta. 

+7 FOTO

Citește și:

GALERIE FOTO Românca Andreea Sasu l-a captivat pe fotbalistul italian Riccardo Saponara: „Avem planuri mari împreună”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
1745flo
1745flo  •  07 Februarie 2020, 00:54

Pentru pretul corect cineva de acolo din spate ar putea chiar sa o inchirieze, ca doar nu a ajuns ea mare prezentatoare sportiva fara sa faca frumos la cei ce a trebuit! Cata ipocrizie ieftina si de fațadă!

1992024127509850
Cantaragiu Cristinel  •  06 Februarie 2020, 23:33

Am urmarit discursul domnișoarei in cauză din pură curiozitate. Concluzia e una tare nefericită:duduia are o impresie foarte bună despre persoana ei,are extrem de multe calități, încearcă să mascheze parerile despre ea cu o mică mostră de modestie, cum că nu are vreun merit ca ar fi frumoasă, dar știe lucrul acesta, așa cum cunoaște și psihologia masculină,considerându se și extrem de inteligenta.Cu alte cuvinte e și frumoasă și deșteaptă și devreme acasă. Mi se pare totul o mare fanfaronada,unde mai pui că bunica se simte mai mult decât jenată de monologul întreținut de către nepoata?Toată situația e jenantă, dar până la urmă ce poți să le ceri acestor cumetre care bagă în fața pieptul și cu un tupeu fantastic fac tot ce trebuie să le fie bine?Nici această cucoană nu face excepție,fiți pe pace,aerele și figurile de mare vedetă sunt la ele acasă...

simonhalep
simonhalep  •  06 Februarie 2020, 11:51
Postat de Dan Miclea pe 06 Februarie 2020, 07:56

Se vede ca ziaristii sunt obsedati sexual. In loc de aprecieri despre muzica de la San Remo avem comentarii sexiste.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează