GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Eugenia de Martino, modelul care i-a stricat jocul micuțului Diego Schwartzman: „Am făcut sex de 22 de ori în ultima lună”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 februarie 2020 14:30

Diego Schwartzman, 27 de ani și #14 ATP, a ajuns săptămâna trecută până în finala turneului Cordoba, iar în timpul competiției din Argentina, camerele au căutat-o mai mereu pe prietena celui numit „Peque” (n.r.„Micuțul” - are doar 1,70 m). 

Eugenia de Martino este model și influencer, iar ea și Diego și-au dezvăluit relația în septembrie trecut. 

În noiembrie, Schwartzman a fost întrebat înr-o emisiune de televiziune de câte ori a făcut sex în ultima lună. „M-am logodit de curând și ea a fost cu mine la turnee, de aceea nu prea am jucat bine. Cred că de 20 sau 22 de ori”, a răspuns zâmbind Diego.

+10 FOTO
  • Sursă foto: Instagram Eugenia de Martino

Vezi și: 

GALERIE FOTO Julia Rose, modelul care și-a arătat sânii la un meci de baseball, e bine păzită. Are o relație cu un pugilist

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
103798407052226
 •  12 Februarie 2020, 15:11

pai nu stiu daca se pune dar eu am facut de mult sex de 5 ori la rand,apoi mi-*** ! toate in aceeasi zi....acum ma uit la casete si mi se arde mancarea pe aragaz....ale tineretii valuri ! alta data am ***,dar tot nu vad legatura cu sportul ! astea la ersi pescaresti-vanatoresti,merge,dar la gesepe ???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează