GSP.RO  »  STIRI  »  DECLARAȚIE

CORONAVIRUS. Marcel Pușcaș se revoltă: „Trăim în țara în care pizza vine mai repede decât ambulanța”

Marcel Pușcaș condamnă situația actuală din România
Marcel Pușcaș condamnă situația actuală din România

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 aprilie 2020 11:21

Marcel Pușcaș (59 de ani), președintele FC U Craiova, echipă din Liga 3, este indignat de situația actuală din România, în care sistemul medical pare că nu face față în contextul pandemiei de coronavirus.

E incredibil! Trăim în țara în care pizza vine mai repede decât ambulanța. E așa greu să aplici chestiile de afară, din Occident? Avem probleme cu logica și sinteza. 

Suntem de 30 de ani în democrație, iar în 2020 avem aceleași discuții, iar o țară întreagă este panicată... nu mi se pare normal! Repet, trăim în România, iar asta ne ocupă tot timpul”, a spus Pușcaș, la Pro X.

Din Suceava, Dorin Goian își strigă disperarea și dezvăluie lucruri incredibile din interiorul spitalului infectat: „La revedere, uitați de Uniunea Europeană! E gata”

  • Coronavirus România, INFORMAȚII OFICIALE: Noul bilanț publicat de Grupul de Comunicare Strategică arată că numărul cazurilor a crescut la 2.245 de persoane, de la ultima comunicare apărând 293 cazuri noi. Dintre acestea, 220 s-au vindecat, iar 82 au decedat. În izolare se află 123.577 persoane, iar în carantină 11.576. La ATI se află internați 62 de pacienți dintre care 36 în stare gravă. De asemenea, 94 de cetățeni români din diaspora au fost infectați cu Covid-19.

CORONAVIRUS. Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul, ce complicaţii pot apărea

Citește mai multe știri despre coronavirus:

CORONAVIRUS. Ultima oră » Din cele 2.245 de cazuri de coronavirus din România, mai bine de un sfert sunt în Suceava: 638

Mircea Lucescu: „După coronavirus, vom merge toți la psihiatrie” + „Haideți să evităm cea mai mare rușine posibilă în fotbal”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
univ_craiova1
univ_craiova1  •  01 Aprilie 2020, 13:35

Trăim în tara, în care voi ăștia care distrugeți fotbalul, îl falimentati apoi va bateți cu pumnul în piept ca voi sunteți istoria! La coteț cu voi! Ați distrus fotbalul din 2000 încoace! La coteț!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează