INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

Mircea Lucescu: „După coronavirus, vom merge toți la psihiatrie” + „Haideți să evităm cea mai mare rușine posibilă în fotbal”

32 de trofee are „Il Luce” în palmares
32 de trofee are „Il Luce” în palmares

Articol de - Publicat miercuri, 01 aprilie 2020 08:49

Mircea Lucescu, 74 de ani, are un sfat pentru jucători în această perioadă de criză: „Trebuie să-și micșoreze salariile pentru a evita cea mai mare rușine din fotbal. Falimentul clubului”.

Mereu în mișcare, chiar și la 74 de ani, Mircea Lucescu s-a oprit acum, la fel ca întreaga planetă. „Stau în casă, citesc ziarele, îmi organizez lucrurile și vorbesc cu fiul meu Răzvan, care a rămas la Riad", afirmă antrenorul într-un interviu pentru site-ul italian Tuttomercatoweb.

Are puterea să și glumească. O glumă amară: „Lumea nu e obișnuită să stea în casă. Astăzi, menținem contactele la telefon, discutând, argumentând. Altfel, chiar am înnebuni. După virus, vom merge toți la psihiatrie".

Mircea Lucescu: „Renunțând astăzi, vom salva ziua de mâine"

Așteptând vara și sfârșitul pandemiei, pentru a decide dacă acceptă un post de director la Beșiktaș sau Sion, care îl curtează insistent, Luce le dă un sfat jucătorilor: „Trebuie să-și micșoreze salariile. În fotbal, cel mai rușinos lucru e falimentul, iar dacă ei își iubesc clubul trebuie să facă totul pentru a-l salva și a evita o asemenea rușine. Renunțând astăzi, vom salva ziua de mâine".

„Fotbaliștii de înalt nivel au totul în casă, trebuie să se antreneze, să rămână în mișcare. Întotdeauna. Când se va relua totul, e obligatoriu să fie pregătiți fizic" - Mircea Lucescu

32 de trofeea cucerit Mircea Lucescu în cariera de antrenor, al doilea cel mai titrat tehnician, după Alex Ferguson

11 cluburia antrenat Lucescu, plus două naționale: România (1981-1986) și Turcia (2017-2019)

Citește mai multe știri despre coronavirus:

Prima reacție a lui Petre Grigoraș, după ce și-a pierdut fratele, ucis de Covid-19: „Oameni buni, nu e de glumă!”

Strigătul disperat al lui Droppa, un străin captiv în România: „Soția trebuie să nască, fata mă întreabă «Tati, de ce nu vii acasă?». Îmi vine să urlu”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
pote
pote  •  01 Aprilie 2020, 12:18

sa scapam de minciuna asta cu competitia cica! o parodie de teatru orchestrata de casele de pariuri! mai bine fara competitii,scapam de pariuri!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează