INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  HERTHA BERLIN

Dopat de fani! Portarul Herthei terorizat de fumul care venea din peluză, unde propriii suporteri fumau marijuana

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 iulie 2015 00:00

”Dacă mai inhalam încă vreun sfert de oră mă luau de pe teren cu Salvarea”, a declarat Kraft, care risca o suspendare în cazul unui control antidoping inopinat

Incredibil, dar adevărat! Portarul Herthei, Thomas Kraft, s-a dopat pasiv, miercuri, în timpul amicalului cu Rayo Vallecano (0-1) de la Neurrupin. Cum a fost posibil?! Fanii care au însoțit echipa și s-au așezat în spatele buturilor nu și-au putut refuza plăcerea unui joint. Treptat însă, norul de fum l-a cuprins pe goalkeeperul berlinez, 26 de ani, care la un moment dat n-a mai suportat mirosul dulceag și s-a plîns antrenorului Pal Dardai.

"Dacă mai inhalam marijuana încă vreun sfert de oră mă luau de pe teren cu Salvarea!", a povestit el, după ce rezerva Gersbeck i-a convins pe fumători să stingă țigările. Incidentul a rămas fără urmări, dar, potrivit tabloidului Bild, Kraft risca o suspendare dacă la final avea ghinionul unui control antidoping inopinat!

"Așa ceva nu e acceptabil! Pe stadion sînt și copii. Dacă vrei să fumezi un joint, fă-o acasă, între patru pereți. Nu la o manifestare sportivă!"
Thomas Kraft, portar Hertha

1 grame cantitatea maximă de marijuana pe care o conține de obicei un joint (0,25 grame e minimum)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
1041425819230915
Damian Mihai  •  21 Iulie 2015, 23:20

*** iti dai seama :)) , cum sa te plangi de asa ceva !?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

manutd.steaua
manutd.steaua  •  18 Iulie 2015, 11:57

asta s-a panicat de la fumat pasiv,iar aia care fumau erau pe burta de ras!!!poate jurnalistul se refera la acele jointuri cumparate,care sunt gata facute...dar unde mai e placerea,daca nu-ti rulezi tu un cui? :)

xftw
xftw  •  18 Iulie 2015, 09:42

Mari cunoscatori sunteti voi,stiti cat e minim si cat e maxim... Fiecare pune cat are chef,cum spune si colegul de mai jos.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează