INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

A primit ofertă din MLS, dar a ales Bulgaria pentru că nu-i convenea salariul: "Pirlo și Lampard de ce iau atît?"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iulie 2015 01:00

Kansas City, formație din MLS, îi propusese lui Andrei Prepeliță un contract interesant, însă mijlocașul a respins oferta.

Prepeliță a plecat de la Steaua, fiind la final de contract. A fost dorit de mai multe formații, printre care echipe din SUA, Turcia și Bulgaria.

Americanii i-au făcut o ofertă bună jucătorului de 29 de ani, însă acesta a preferat să meargă la Ludogoreț, care îi oferă posibilitatea să joace în Liga Campionilor și să fie aproape de casă.

"Mai puneți ceva, că Pirlo și Lampard iau milioane acolo!" a forțat românul în tratativele cu americanii, care au spus pas.

Află din ediția tipărită de astăzi, sau răsfoind online Gazeta, cît va cîștiga Prepeliță la bulgari și cît îi oferea formația din MLS!

Alte subiecte din ediția exclusiv print de azi:

✓Cronică de carte » Biografia lui Pirlo, un must read. Dezvăluiri fabuloase ale italianului

✓INTERVIU Președintele CS Dinamo, Elisabeta Lipă, vorbește despre bugetul, salariile și proiectele unui club departamental în zilele noastre

✓Cele mai tari ponturi din pagina dedicată pariorilor!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (32)
spinoza
spinoza  •  01 Iulie 2015, 19:10

Minte cat aluna! Pot zice si eu: Johannis de ce castiga mai mult ca mine? Ce eu nu sant presedinte... de scara?

802589673128559
Dorel Caleanu  •  01 Iulie 2015, 17:50

"Ziarul" asta daca nu scrie de Steaua sau Dinamo, atunci scrie de sanii femeilor mai celebre sau *** ce au loc acolo, ca sa te faca sa click-uiesti pe niste articole ***. Numai cu headline-urile astea senzationale nu o sa faceti treba. E o smecherie slaba, care demonstreaza ca nu aveti ce cauta in domeniul sportului, sau ziaristicii serioase. Apucati-va si scrieti articole in *** ....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  01 Iulie 2015, 17:17

pentru mine nici o surpriza in privinta *** astuia...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează