INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PAOK - LEVADIAKOS

PAOK - LEVADIAKOS // VIDEO+FOTO Imagini senzaționale: fanaticii fani ai lui PAOK au început deja party-ul! Ce au pregătit în interiorul arenei „Toumba”

Articol de - Publicat sambata, 20 aprilie 2019 22:53

PAOK Salonic este la un singur punct de titlul mult visat, pierdut la „masa verde” anul trecut, în fața lui AEK Atena, și (aproape) câștigat en fanfare în acest sezon în detrimentul lui Olympiacos.

Echipa „Generalului”, așa cum este poreclit Răzvan Lucescu de către cei din Salonic, are de îndeplinit o formalitate duminică seară împotriva lui Levadiakos, penultima în clasament, echipă deja retrogradată.

  • Reporterul GSP Eduard Apostol se află în Salonic, de unde trimite cele mai noi informații despre formația lui Răzvan Lucescu și atmosfera din oraș

Au pus mâna pe teren

"Va fi 3-0 pentru PAOK dinainte să înceapă meciul, adversarii se vor tăia când vor vedea atmosfera de pe stadion", a comentat Cosmin Bărcăuan. Un alt ex-fotbalist al grecilor, Răzvan Raț, a declarat pentru Gazetă: "Fanii sunt fanatici, duc totul la extrem. Iar dacă nu ar fi lăsați să-și facă coregrafia, ar ieși război". Răzvan Lucescu a fost nevoit să-și mute antrenamentele de pe „Toumba”, acolo unde ultrașii și-au conceput display-ul unei coregrafii anunțate ca "una cum nu s-a mai văzut". În jur de 30.000 de spectatori vor fi pe arenă, alte câteva zeci de mii în afara stadionul, peste o sută de mii anunțați la fiesta ce va începe în jurul orei 23:00 lângă Turnul Alb.

O scenă uriașă și multe pânze

Fanii au supervizat sâmbătă desfășurarea de forțe din interiorul stadionului. "Poți să tragi un ochi, dar fără să filmezi!", au reacționat câțiva greci îmbrăcați în negru și cu sigla lui PAOK la piept. Multe pânze, o scenă imensă, în interiorul căreia va fi un spectacol pirotehnic. "Nici eu nu știu ce au pregătit, ni s-a spus că va fi o surpriză uriașă", a mărturisit Lucescu. Sunt suporteri ai macedonenilor veniți din toate cele patru zări. Din întreaga Europă, foarte mulți sârbi și nemți, dar și din Australia sau din Statele Unite ale Americii. "Omule, e un moment istoric, cum să-l ratăm?!", au comentat câțiva tineri, sorbind cu nesaț din doza de bere la un euro și jumătate. "Cartierul general" de la "Toumba" este la câțiva pași de faimoasa "Gate 4", ce dă numele grupului de ultrași de forță ai clubului.

S-au strâns la Turn, la "antrenament"

În oraș este antrenamentul oficial dinaintea sărbătorii de duminică noapte de la Turnul Alb. Dacă turiștii și "cetățenii" au luat cu asalt promenada sau localurile de pe malul Mării Egee, suporterii lui PAOK - toți în negru, câteva sute - s-au strâns în această seară și-au prefațat fiesta ce va urma obținerii, oficiale, a titlului. Pe grupuri, pe prietenii, vorbesc de-ale lor sau rememorează momente de pe stadion sau din campionat. Nu agreează ideea de a fi fotografiați sau filmați. Briza e rece, berea la fel, sângele e fierbinte. Vor să li se respecte intimitatea și să nu-și vadă chipul în media, sunt chiar irascibili când vine vorba de așa ceva. "Bucură-te de show!" este mesajul transmis de la Salonic de oamenii, care vorba lui Răzvan Raț, "la bine tratează fotbaliștii ca pe niște semizei, la rău e prăpăd!". 

Aproape de miezul nopții, fanii lui PAOK au aprins torțe pe marginea esplanadei, sărbătorind cei 93 de ani aniversați de club:

whatsapp image 2019 04 21 at 00.11.31 +4 FOTO

 
 
 
View this post on Instagram

ΠΩΠΩ ΛΑΟΣ⚫⚪ #PAOK

A post shared by PAOK FC (@paokfc_.news) on

 
 
 
View this post on Instagram

Ποιος μπορεί να κοιμηθεί απόψε;; ΤΡΕΛΑΑΑΑΑ #PAOK #PAOK24

A post shared by Paok__24 (@paok__24) on

24de victorii și 4 remize are PAOK în acest campionat, fiind singura echipă invincibilă din Superliga elenă

34de ani au trecut de la ultimul titlu câștigat de gruparea din Salonic

30de ani au trecut de când o echipă din afara Atenei a fost campioana Greciei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
160446664764750
Cristiano Fulgerila  •  20 Aprilie 2019, 23:27

In primul rand sa castige si dupa "party-ul" ca daca pierde campionatul (greu de crezut dar sa nu uitam Liverpool cu Steve G cand...)ii fac suporteriii...

kordell
kordell  •  20 Aprilie 2019, 23:22

Party-ul :)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close