SPORTS  »  ALTELE  »  DOPAJ

EXCLUSIV Suspendări pe viață în cazul celui mai mare scandal de dopaj din istoria sportului românesc!

Articol de - Publicat joi, 05 ianuarie 2017 14:01

Agenţia Naţională Antidoping (ANAD) a dictat suspendările pentru medicii și antrenorii lotului de kaiac canoe al României,  în urma scandalului de dopaj de anul trecut.

Antrenorul lotului feminin, Bebe Zabet, a  primit o suspendare de un an, în timp ce Ștefan Vasile, antrenorul lotului masculin, a fost suspendat pentru doi ani.

Fosta asistentă medicală a lotului de kaiac, Elena Moreșan, și doctorul Clara Pătrugan au primit suspendări pe viață. 

 La începutul lunii decembrie, ANAD i-a înştiinţat și pe membrii lotului de kaiac canoe al României de suspendările dictate în cazul scandalului de dopaj.

Lista suspendărilor:

1 an: Ionuţ Mitrea - kaiac simplu

2 ani: Elena Meroniac - kaiac dublu, Constantin Mironescu, Ilie Turceag - canoe 4

2 ani şi 6 luni: Liviu Dumitrescu - canoe dublu

4 ani: Petruş Gavrilă, Nicolae Burciu - canoe 4

8 ani: Traian Neagu - canoe 4 (a fost considerat omul din grupul sportivilor care a coordonat toată procedura de doping)

Citește pe platforma GSP Premium:

EXCLUSIV Rețeaua DOPAȚILOR » Povestea recentă a celui mai mare caz de doping din istoria sportului românesc

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
utaaradan
utaaradan  •  05 Ianuarie 2017, 18:46

dopajul nu ar fi avut loc fara stirea conducerii federatiei. iar ca si in alte cazuri din Romania vinovat e acarul Paun, asistenta care a facut injectiile...

apetulburi
apetulburi  •  05 Ianuarie 2017, 15:49

Si conducerea Federatiei nimic, nimic, nici macar Demisie de ONOARE, toate aceste lucruri grave, oare nu in curtea lor s-au intamplat ? Ce asteapta Dl Presedinte si vicepresedintele, noi dezvaluiri, chiar nu mai exista demnitate in tara asta ....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează