ESPORTS  »  CS:GO  »  CS:GO

FURIA Esports nu mai este invicibilă în ESL Pro League

foto: facebook
foto: facebook

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 septembrie 2020 16:28 / Actualizat miercuri, 23 septembrie 2020 16:41

A venit și prima înfrângere pentru brazilieni în CS:GO

Se încing meciurile în ESL Pro League, divizia nord-americană, mai ales că miza de 225.000 de dolari nu este mică. FURIA era singura echipă neînvinsă, dar acest lucru s-a schimbat după meciul cu australienii de la 100Thieves. „Hoții” le-au furat victoria celor de la FURIA care au pierdut clar, 2-0, 16-12 pe Train, 16-8, pe Nuke. 

Team Liquid speră din nou la victorie, după un succes clar, tot 2-0, cu Gen.G. Dacă pe Nuke lucrurile au fost clare, 16-10, în schimb pe Mirage echilibrul s-a păstrat până pe final, când Liquid s-a desprins decisiv și s- impus cu 19-17. 

Citește și alte știri din categoria esports: 

Ce carduri au primit Thiago și Bale din partea EA Sports, după transferurile la Liverpool și Tottenham » Fanii au speranțe mari

EA Sports a prezentat în sfârșit noile moduri de a celebra un joc

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează