ESPORTS  »  CS:GO  »  CS:GO

G2 câștigă grupa în Blast Fall Series 2020

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 noiembrie 2020 14:45 / Actualizat vineri, 06 noiembrie 2020 15:33

Nikola „NiKo” Kovac se dovedește deja unul din cele mai bune transferuri ale anului în CS:GO.

Fostul lider de la FaZe dovedește că a meritat efortul celor de la G2 de a-l transfera. Chiar dacă nu a avut timp să se pregătească mult timp alături de noii colegi, NiKo a făcut diferența într-o grupă grea, cu Astralis, FURIA sau MiBR. Valoarea sa și-a spus cuvântul, chiar dacă G2 a pierdut cu Astralis. Chiar și așa Niko a reușit una din cele mai bune prestații din carieră, cu 38 de kills în Dust 2. 

NiKo este cel mai scump transfer din CS:GO

Câteva zile mai târziu a venit însă revanșa, iar NiKo n-a dezamăgit nici de data aceasta. Ambele echipe erau deja calificate pentru Blast Fall Finale, dar chiar și așa G2 a tras tare pentru revanșă. Victoria a venit pe două hărți, iar NiKo a fost iar cu o clasă peste toți jucătorii de pe hartă. Cu el în echipă, G2 poate trece de la o echipă solidă, dar cu o limită, la o adevărată candidată la trofee. 

Citește mai multe știri din esports:

Victorie importantă pentru MiBR la BLAST: Premier Fall 2020

„Drumul spre Finală” apare în FIFA 21 » Un star al lui Real Madrid, posesorul primului card

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează