ESPORTS  »  CS:GO  »  CS:GO

Meci nebun! MAD Lions, revenire în finala CS:GO Flashpoint, după ce era condusă 12-3 în ultima rundă!

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 aprilie 2020 09:37

Prima ediție a turneului de CS:GO Flashpoint i-a avut drept câștigători pe cei de la MAD Lions, care au reușit să îi învingă în finală echipa MIBR, 2-1 la general, după o revenire de senzație  pe ultima hartă care avea să pună capăt finalei. 

Echipa daneză MAD Lions a avut un parcurs nemaipomenit pe parcursul competiției, fiind plasați la început în Grupa A, de unde au reușit să se califice, marcând o singură înfrângere în fața celor de la HAVU. 

În cea de a doua fază, echipa daneză a întâlnit echipele FunPlus Phoenix, c0ntact, șiChaos, reușind de data aceasta să se califice mai departe fără a pierde vreun meci. 

Mad Lions, cec de 500.000 de dolari

Finala a fost una spectaculoasă, debutând cu o victorie a celor de la MIBR, care s-au impus pe harta Mirage datorită  lui Fernando “fer” Alvarenga, care a reușit să realizeze 30 de kill-uri. Cea de a doua hartă a fost Inferno, unde echipa daneză a reușit să se impună cu scorul de 16-13, stabilind egalitatea. Ultima rundă s-a jucat pe Train, iar echipa MIBR se vedea deja câștigătoare, după ce în prima repriză scorul era în favoarea lor, 12-3. 

Cea de a doua repriză a marcat revenirea spectaculoasă a celor de la MAD Lions care au reușit să câștige runda finală, ducând scorul la 16-13, impunându-se  astfel cu scorul de 2-1 la general. 

  • Următoarea provocare a MAD Lions va fi DreamHack Masters Spring, în timp ce MIBR se va pregăti de competiția de calificare, ESL One: Road to Rio.

Citește și alte știri despre CS:GO:

Stream caritabil - CS:GO for the people: Bromania, Speak, Chef Florin Dumitrescu, Adrian Pov și Micutzu

Competițiile de CS:GO, amânate! ESL One Rio Major va avea loc în noiembrie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează