ESPORTS  »  CS:GO  »  CS:GO

Na’vi este cea mai în formă echipă din CS:GO după victoria cu FaZe Clan

Articol de GSP - Publicat marti, 16 februarie 2021 10:45 / Actualizat marti, 16 februarie 2021 12:56

FaZe Clan reușiseră o nouă victorie cu Liquid și se pregăteau pentru revanșa cu cei de la Na’Vi în CS:GO. Din păcate pentru americanii de la FaZe, partida a fost dominată și mai clar de adversarii de la Na’Vi. 

Pe Dust 2, începutul a aparținut clar celor de la Na’Vi. S1mple și electronic s-au distrat cu adversarii și chiar dacă pe final lucrurile s-au mai echilibrat, scorul a fost 16-10 pentru Na’Vi.

Esticii au demonstrat-o în revanșa cu FaZe

Pe Nuke lucrurile au stat mai bine pentru FaZe, cu noua vedetă, Twistzz, în mare formă. Fostul membru Liquid a avut un scor personal foarte bun, 17-5, dar restul echipei nu s-a descurcat la fel de bine și a fost cedată și harta a doua. 

Totuși FaZe se poate felicita pentru că echipa n-a jucat rău, ținând cont de schimbările suferite, iar Twistzz pare un câștig considerabil pentru FaZe. Echipa va rămâne, însă, fără veteranul Olof, care a anunțat că vrea să își exploreze opțiunile. În schimb, cei de la Na’vi așteaptă cu încredere turneul IEM Katowice, mai ales după ce s1mple și B1T au impresionat în 2021. 

Citește și alte știri despre Esports:

S-a întâmplat miracolul » A pierdut „puștiul minune” din FIFA

Europa domină America la audiențe în League of Legends

Playtech: BOMBĂ! Câți bani primește Monica Gabor după divorțul de Mr. Pink. Surpriză colosală, nimeni nu se aștepta la asta


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează