ESPORTS  »  CS:GO  »  CS:GO

Transparență totală! Cloud9 a prezentat detaliile contractului cu noua vedetă a echipei de CS:GO

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 septembrie 2020 13:17 / Actualizat sambata, 12 septembrie 2020 15:19

„ALEX” McMeekin vine să îi salveze pe americani. Cloud9 deja a prezentat detaliile contractului cu noua vedetă a echipei.

Britanicul este un jucător titrat de CS:GO, mai ales după ce a contribuit decisiv la ascensiunea francezilor de la Vitality să devină una din cele mai bun echipe din lume. Acum vine să ajute la reconstrucția celor de la Cloud9, aceștia având mare nevoie de el. 

Contract de 1,65 milioane de dolari pe 3 ani pentru „ALEX” McMeekin

Entuziasmul fanilor a fost împărtășit și de noua conducere a echipei. Atât de tare încât într-o măsură fără precedent, au oferit detaliile contractului gamerului pe rețelele de socializare.

Astfel Alex va semna un contract pe 3 ani cu un salariu de 1,65 milioane de dolari. Fanii s-au mirat de toate aceste informații, dar nu au aflat cât a plătit Cloud pentru clauza de eliberare, oricum undeva peste 500.000 de dolari. 

Alex aproape se înțelesese cu cei de la FaZe, dar acum va trebui să conducă pe Cloud înapoi în topul echipelor de CS:GO.

Citește și alte știri din eSports:

Deja există un star supărat pe noul rating din FIFA 21: Aubameyang a scăzut la 87

Dispare un element popular din League of Legends! Surpriză neplăcută pentru gameri

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează