ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

Ăsta este cel mai amuzant duel din FIFA

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iulie 2020 10:05 / Actualizat miercuri, 01 iulie 2020 12:39

Dejan Lovren și David Luiz, doi dintre jucătorii importanți din Premier League, sunt ironizați de fani. 

Dejan Lovren și David Luiz nu sunt pe lista celor mai iubiți fotbaliști de la echipele lor. Croatul măcar se poate bucura de titlul obținut cu Liverpool (la care a contribuit puțin), dar brazilianul din linia de fund a lui Arsenal a avut un sezon horror, presărat cu multe erori costisitoare pentru „tunari”. De altfel, suporterii londonezilor au fost dezamăgiți să audă că fotbalistul va mai sta un sezon pe Emirates, deși ei îl doreau plecat.

Echipa lui Lovren a câștigat meciul

Fanii din Premier League s-au întrebat ce ar ieși dacă 11 Lovren s-ar duela „pe viață și pe moarte” cu 11 David Luiz. Din fericire, FIFA 20 permite acest lucru, așa că răspunsul nu s-a lăsat așteptat. A ieșit o partidă plină de... gafe și faze amuzante. „La fel ca în realitate” s-au amuzat fanii. A câștigat formația lui Lovren, așa că s-a respectat ierarhia din realitate. 

Citește și alte știri de FIFA 21:

Gamerii au decis ce legende vor în FIFA 21: de la Oliver Kahn la incredibilul Francesco Totti

4 vedete care vor avea ratinguri mai slabe în FIFA 21

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  01 Iulie 2020, 18:24

2 slabaciuni

Vezi toate comentariile (1)
Comentează