ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 21

Gamerii au decis ce legende vor în FIFA 21: de la Oliver Kahn la incredibilul Francesco Totti

David Beckham și Oliver Kahn, foto: Guliver/gettyimages
David Beckham și Oliver Kahn, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iulie 2020 10:09 / Actualizat miercuri, 01 iulie 2020 11:31

Așteptările jucătorilor sunt foarte mari atunci când vine vorba de viitoarea ediție a simulatorului de fotbal FIFA 21. 

Nu trece o zi fără ca rețelele de socializare ale celor de la EA Sports să nu primească câte o listă de îmbunătățiri așteptate de majoritatea jucătorilor în viitorul FIFA. Un alt aspect important, în Ultimate Team, este legat de cardurile ICON, dedicate legendelor din fotbal. Iar gamerii au trimis deja o listă cu numele cele mai așteptate în FIFA 21. 

Francesco Totti și David Beckham sunt cele mai așteptate nume

Oliver Kahn este unul din portarii legendari ai Germaniei și ai lui Bayern Munchen, așa că este așteptat să se regăsească în viitoare ediție a jocului. 

Un alt nume foarte cerut este cel al lui Francesco Totti, simbolul Romei, campionul mondial care a refuzat Real Madrid și toate forțele Europei pentru a juca toată cariera doar pentru echipa pe care a iubit-o mai mult decât orice. Cardul camerunezului Samuel Eto’o este la fel de așteptat. Fostul atacant al Barcelonei și al naționalei Camerunului este un un vârf pur sânge. 

O altă legendă care lipsește acum este însuși „Regele” Eric Cantona, omul care a încântat în tricoul celor de la Manchester United, dar care a și fost atât de controversat datorită temperamentului său. Însă mulți jucători s-ar bucura de șansa de a-l avea pe francez în formație. 

United ar mai putea da un superstar, pe David Beckham, un nume sinonim cu un brand, aflat și el pe lista dorințelor, dar aici ar putea interveni probleme contractuale și este greu de crezut că Becks va figura în următorul FIFA. 

Citește și alte știri de FIFA 21:

4 vedete care vor avea ratinguri mai slabe în FIFA 21

5 lucruri pe care EA Sports TREBUIE să le schimbe în FIFA 21 Ultimate Team

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează