ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20. Bayern și Lyon se înfruntă și în FIFA 20! Ce jucători vor reprezenta semifinalistele din Champions League

Jason Denayer // FOTO: Guliver/GettyImages
Jason Denayer // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 18 august 2020 14:18 / Actualizat marti, 18 august 2020 15:57

Bayern Munchen și Lyon, semifinalistele UEFA Champions League, se vor duela și în FIFA 20.

Nu este vorba de staruri ca Lewandoski, Muller, Depay ori Aouar, aceștia au deja carduri foarte bune. De la Bayern a fost ales Jann-Fiete Arp, marea speranță a fotbalului german. Tânărul atacant adus de la Hamburg nu a figurat mult în acest sezon, dar bavarezii au speranțe mari de la el. Normal că a primit un card acum upgradat total, până la 92 OVR. Cu 94 la viteză, 95 la dribling și 91 la finalizare, Arp poate reprezenta un atacant bun, măcar din postura de rezervă. Costurile pentru SBC lui nu ar trebui să depășească 120.000 de monede, așa că gamerii pot fi tentați, mai ales că Bayern e favorită clară la calificare, așa că Arp va ajunge la 95, cu atribute și mai bune. 

Carduri de 90+ OVR pentru ambii jucători

De partea cealaltă a fost ales Jason Denayer, fundașul belgian. Acesta pornește cu un card tot de 92, unul echilibrat pentru un fundaș, chiar dacă nu se apropie de cele mai bine cotate astfel de tipuri de carduri din joc. Cei care sunt în căutarea unui jucător defensiv însă, pot să îi dea o șansă, chiar dacă sunt șanse destul de mari ca această versiune să rămână cea finală. Este greu de crezut că Lyon va ajunge în finală, dar dacă o va face, atunci Denayer poate să devină un apărător central foarte bun.

Citește mai multe știri din FIFA 20: 

FIFA 21. FIFA și PES se luptă în „echipamente” în viitoarele simulatoare de fotbal

Duelurile din semifinalele Champions League sunt și în FIFA 20! Bernat - Forsberg, prima confruntare

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează