ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

Chiar dacă Bayern nu îl mai vrea, Coutinho tot a primit un card special în FIFA 20

Coutinho la Bayern, foto: Guliver/gettyimages
Coutinho la Bayern, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 19 mai 2020 13:22

Mijlocașul brazilian Coutinho, dat de Barcelona împrumut la Bayern, poate fi cheia victoriei pentru mulți jucători de FIFA 20. 

Tocmai ce a apărut Echipa Sezonului din Portugalia, dar ochii gamerilor vor sta tot pe Bundesliga, mai ales că au acum un nou card în Echipa Sezonului. 

Card de 92 OVR pentru Coutinho

Magicianul brazilian Coutinho nu a arătat tot ce poate până acum în Bundesliga, dar tot i-a convins pe cei de la EA, iar acest card 92 OVR este unul valoros. 

  • Cu o viteză superioară, un șut puternic și un dribling de 96, mijlocașul împrumutat de Barcelona poate face diferența din spatele atacanților de FIFA 20
  • Pasele și golurile pot sunt în arsenalul lui Coutinho, așa că, în ciuda unui cost destul de piperat, aproximativ de 500.000 de monede, poate să fie interesant pentru mulți gameri.

Mai ales că nu există o limită de timp în care poate fi îndeplinit Squad Challenge-ul pentru el. Așa că, după ce vor trage tare să obțină cardurile lui Lewandoski sau Sancho, gamerii vor putea apoi să obțină și acest card al unuia din cei mai valoroși mijlocași ofensivi din Europa.

Citește și alte știri de FIFA 20:

FIFA 20: acesta poate fi cel mai bun moment pentru a obține carduri legendare! Cât au Raul, Kluivert sau Baresi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează