ESPORTS  »  FIFA 20  »  ECHIPA SEZONULUI

Ben Yedder este surprins de cardul său din FIFA 20! Reacție dură a fanilor: „Mai bine mă târăsc pe cioburi decât să joc contra lui”

Ben Yedder a primit un card excelent în FIFA 20
Ben Yedder a primit un card excelent în FIFA 20

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iunie 2020 02:23

Wissam Ben Yedder (29 de ani), fotbalistul lui Monaco, s-a lăudat cu cardul primit în Echipa Sezonului. 

Nu a surprins pe nimeni că golgeterul lui Monaco a prins un loc în atacul Echipei Sezonului din Ligue 1. Monegascii nu au avut un sezon foarte bun, dar fostul atacant al Sevillei a fost unul din puținele motive de bucurie pentru fani, cu evoluții foarte bune și goluri spectaculoase. 

Cardul de 97 OVR este aproape la fel de bun ca cel al lui Ronaldo sau Lewandoski 

Gamerii au rămas șocați, însă, de cât de bun este cardul primit de internaționalul francez. La 97 OVR, Ben Yedder a devenit un atacant aproape la fel de valoros ca Lewandoski sau Cristiano Ronaldo. Jucătorii s-au plâns și în trecut de faptul că EA a exagerat cu valoarea calităților lui Ben Yedder, care de multe ori era imposbil de oprit.

„Oare câte controlere se vor sparge din cauza mea?” 

„Oare câte controlere se vor sparge din cauza mea?” s-a amuzat și fotbalistul pe rețelele de socializare când a văzut ce valoare are ultimul său card și a recunoscut că e puțin cam exagerat. 

Fanii nu au apreciat nici ironiile și nici sinceritatea acestuia. „Tu ești principalul motiv pentru care nu mai joc Ultimate Team” s-a plâns un gamer. „Mai bine mă târăsc pe cioburi decât să joc contra lui” a comentat un alt jucător, resemnat. Există și o categorie de fericiți: cei care vor pune mâna pe atacantul francez și care nu vor avea motive să se plângă. 

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează