ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

Bundesliga are unii din cei mai promițători tineri din FIFA 20: de la Giovanni Reyna la urmașul lui Lewandowski

Joshua Zirkzee, dreapta, în tricoul lui Bayern, foto: Guliver/gettyimages
Joshua Zirkzee, dreapta, în tricoul lui Bayern, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 mai 2020 01:04

Acestea sunt cele mai bune opțiuni din Bundesliga pentru cei care urmăresc fotbaliști cu mare potențial în modul carieră în FIFA 20. 

Bundesliga este cunoscută pentru ușurința cu care produce talente care apoi se remarcă la nivel înalt. Așa că cei care preferă modul carieră pot să țină un ochi și pentru câțiva fotbaliști cu potențial. 

Potențial de 86 OVR pentru Giovanni Reyna

Cel mai promițător este Giovanni Reyna, mijlocașul ofensiv al celor de la Borussia Dortmund. Are doar 16 ani și 66 ca valoare, dar pentru doar 1,3 milioane de euro se poate obține un fotbalist cu un potențial de minim 86. Americanul poate deveni un adevărat star al viitorului.

La fel este văzut și Rabbi Matondo. Atacantul lui Schalke încă mai are mult de crescut, acoperă toate posturile în atac și oferă multă versatilitate tactică, iar potențialul de 86 îl face o opțiune mai mult decât atractivă.

Joshua Zirkzee este văzut ca urmașul lui Lewandowski 

Nu putem vorbi de talente în Germania, fără a menționa pe cei de la Bayern. Joshua Zirkzee a impresionat deja prin evoluțiile lui în acest sezon și mulți gameri o să încerce să îi dea o șansă și în FIFA. La 18 ani este văzut ca un urmaș al lui Lewandoski iar potențialul lui de 84 nu este de neglijat.

La fel este văzut și Jann-Fiete Arp, tânărul atacant venit de la Hamburg. Acesta este considerat ca un viitor star în Germania, dar poate fi luat în FIFA 20 pentru un preț mic. Astfel un gamer poate dezvolta un atacant cu mare potențial în echipa lui.

Citește și alte știri de FIFA 20:

Florinel Coman sau Tănase nici nu visează la așa ceva! Cât au ajuns să câștige jucătorii profesioniști de FIFA 20 în pandemie

Fanii FIFA 20 au votat cel mai tare prim „11” din carduri ICON: echipa pe care nu o poate bate nimeni! Pele a rămas afară!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează