ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

Fanii FIFA 20 au votat cel mai tare prim „11” din carduri ICON: echipa pe care nu o poate bate nimeni! Pele a rămas afară!

Andrea Pirlo
Andrea Pirlo

Articol de GSP - Publicat joi, 28 mai 2020 11:41

În timp ce gamerii FIFA 20 se chinuie să pună mâna pe cât mai multe carduri din promoția Echipa Sezonului, cei de la EA au lansat o provocare fanilor. 

Să voteze cea mai bună echipă, formată doar din carduri legendare. Și a ieșit o formație care reprezintă visul oricărui jucător de FIFA 20. 

Roberto Carlos, preferat în locul lui Paolo Maldini

În poartă legendarul Lev Yashin i-a luat fața olandezului Van der Sar. Pe flancul stâng a fost o alegere imposibilă, dar brazilianul Roberto Carlos a fost preferat eroului Milanului, Paolo Maldini. Pe centru campionul mondial Fabio Cannavaro face pereche cu Rio Ferdinand. Un alt campion mondial, Carlos Alberto, completează linia de apărare. 

Mijlocașii centrali preferați de gameri sunt Ruud Gullit și „magicianul” descoperit de Mircea Lucescu, Andrea Pirlo, cel care a impresionat la Inter sau Juventus. 

Diego Maradona nu putea lipsi din echipă

Linia de trei jucători din spatele atacantului este și ea fabuloasă.  

Ronaldinho i-a luat fața lui Thiery Henry, pe flancul stâng. În centru Zinedine Zidane a fost votat puțin peste legendarul Cruyff. Titlul mondial cucerit în 1998 a fost argumentul decisiv pentru Zizou. Nu putea lipsi nici idolul Argentinei, Diego Maradona, preferat „Diavolului Șchiop”, Garincha, legenda braziliană din anii 50-60.

  • Ronaldo brazilianul încheie această echipă, „Fenomenul” care prinde echipa în dauna altui jucător imens, Pele. 

Această echipă este aproape imposibil de învins, nici măcar de cele mai bune carduri din Echipa Sezonului. 

Citește și alte știri de FIFA 20:

FIFA 20 a dat verdictul: cine e mai bun, Cristiano Ronaldo sau Ronaldo brazilianul? Scorul este drastic

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mihneadds
mihneadds  •  29 Mai 2020, 09:07

O mica mentiune, Andrea Pirlo a facut cariera la AC Milan, nu la Inter! E ca si cum ai spune ca Bumbescu a facut cariera la Dinamo ????????

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close