ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20 a dat verdictul: cine e mai bun, Cristiano Ronaldo sau Ronaldo brazilianul? Scorul este drastic

Beckham, Ronaldo, Raul și Julio Baptista în tricoul lui Real Madrid, foto: Guliver/gettyimages +6   FOTO
Beckham, Ronaldo, Raul și Julio Baptista în tricoul lui Real Madrid, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 mai 2020 10:25

Ronaldo brazilianul vs Cristiano Ronaldo, acesta este unul din cele mai tari dueluri din fotbal. Conform FIFA 20, brazilianul câștigă duelul: 18.5 – 10.5. 

Este foarte greu să compari două legende ale fotbalului, mai ales dacă au jucat în perioade diferite. Nici acum nu știm cine a fost mai bun dintre Pele și Maradona, ambii au suporterii și argumentele lor. 

Cei doi Ronaldo au fost analizați din toate punctele de vedere

Așa este cazul și celor doi Ronaldo. Chiar dacă starul portughez Cristiano Ronaldo este la un nivel înalt chiar și la 35 de ani și a câștigat de 5 ori Balonul de Aur, mulți consideră că „originalul” Ronaldo, atacantul brazilian, a fost jucătorul mai bun, deși a avut o carieră presărată cu accidentări. 

Totuși, cel care a impresionat la Barcelona, Inter și Real Madrid și a luat titlul mondial cu Brazilia, a impresionat oricum și iubitorii fotbalului vor rămâne cu regretul că nu au văzut mai mult un Ronaldo ferit de probleme de sănătate. 

Mai mulți gameri s-au folosit de baza de date și de atributele emise de EA la fiecare card pentru cei doi pentru a face o comparație. 

Cristiano stă mai bine mai capitolul fizic, dar Ronaldo brazilianul este mai rapid

Surprinzător, la capitolul fizic, superstarul brazilian s-a ținut aproape de tizul portughez, deși acesta este un model de pregătire fizică. Brazilianul l-a depășit însă la accelerație și al echilibru și chiar la forță pentru că într-adevăr în duelurile 1 la 1 era greu de deposedat. Cristiano punctează la rezistență și la viteza de reacție, dar și la săritura la cap, acolo unde impresionează. 

Brazilianul este jucătorul mai tehnic

Când vine vorba de capitolul tehnic, aici brazilianul are un avantaj clar. Tehnica sa de control a balonului și driblingul impecabil îi dau un avantaj mare. Și la finalizare este superior brazilianul, deși Cristiano s-a transformat într-o mașină de goluri în ultimii ani. Portughezul se revanșează la centrări, șuturi la distanță și pase lungi, dar în careu brazilianul rămâne de preferat. 

Și la poziționare în joc și viziune Ronaldo Nazario are un plus, chiar dacă starul lui Juventus este mai echilibrat. 

Per total fostul mare internațional brazilian câștigă, 18.5 – 10.5, dar asta doar în viziunea celor de la EA. Chiar și așa, a alege dintre cei doi nu este deloc ușor, dar fericiți sunt gamerii care au această posibilitate. 

Bolidul de 9,5 milioane de euro pe care și l-ar fi cumpărat Cristiano Ronaldo în carantină

+2 FOTO

Citește și alte știri de FIFA 20:

Care sunt jucătorii favoriți să prindă Echipa Sezonului în Serie A

A fost anunțată Echipa Sezonului în Portugalia! Porto și Benfica dau 10 jucători

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1988994827794479
Diana Ghetau  •  23 Mai 2020, 10:19

Fan Messi ! Va spun atat ; Messi , Ronaldo cei mai buni din toata istoria fotbalului . Restul e cancanul vostru. Nu l.am prin pe marele Pele (l-am vazit doar pe youtube.) Insa pot spune ca am vazit......jucatori super talentati precum Zidane,ronaldinho,gulit,vanbsten,cruif,......... Ca talent ,peste toti =Messi Daruire ,motivatie si munca inimana =Ronaldo. Punct

Vezi toate comentariile (1)
Comentează