FIFA 20  ·  FIFA 20

FIFA 20. A fost anunțată Echipa Sezonului în Portugalia! Porto și Benfica dau 10 jucători

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Marti, 19 Mai, 13:30

Benfica și Porto dau cei mai mulți jucători în Echipa Sezonului din Portugalia la FIFA 20, care nu aduce nimic spectaculos, dar tot poate oferi opțiuni interesante pentru gameri. 

Echipa Sezonului în Liga NOS nu a adus mari surprize. Așa cum anticipam, jucătorii de la Benfica și Porto au dominat, așa cum era normal, această formație. 

3 de la Porto în apărare

Porto dă mare parte din apărare, cu Marchesin, 87 OVR, în poartă, Ivan Marcano, 90 OVR, Jesus Corona, 89 OVR și Alex Telles, acesta cu cel mai mare card din echipă, 94 OVR. Doar Ruben Dias de la Benfica se interpune în defensivă, cu un card de 91 OVR. 

La mijloc, doar jucătorii Benficăi

Mijlocul este exclusiv al Benficăi. Pizzi are un card valoros, egal cu al lui Telles, de 94 OVR. Gabriel și Adel Taarabt ocupă partea centrală, iar amândoi au carduri de 92 OVR. Rafa, 93 OVR, aduce și el un plus de creativitate și explozie. 

N-a fost nicio surpriză nici în atac. Paulinho de la Braga este singurul care a spart dominația celor de la Porto și Benfica, cu un card de 88 OVR. Brazilianul Benficăi, Vinicius, încheie această formație, cu un card de 90 OVR. 

Mathieu primește un card special de 91 OVR

Pentru cei care simpatizează cu Sporting există o consolare. Francezul Mathieu nu a prins Echipa Sezonului, dar tot a primit un card special, ce poate fi obținut după îndeplinirea a 4 obiective. Fostul fundaș al Barcelonei are un card bun, de 91 OVR și poate reprezenta o variantă excelentă în apărare. 

Citește mai multe știri din eSports: Cel mai frumos copil din România s-a transformat într-o tânără superbă. Cum arată acum Noelle

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Hamburger - Wehen Wiesbaden

Digi 1
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Heidenheim - Erzgebirge Aue

Digi 2
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Dynamo Dresden - Stuttgart

Digi 4
16:30 Fotbal, Bundesliga

Monchengladbach - Union Berlin

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:00 Fotbal, Bundesliga

Padeborn - Borussia Dortmund

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1