ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20. Cea mai spectaculoasă echipă făcută cu bani puțini în Ultimate Team! Ce staruri pot fi cumpărate

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iulie 2020 10:32 / Actualizat duminica, 05 iulie 2020 13:19

Cea mai spectaculoasă și ieftină echipă din FIFA 20 Ultimate Team costă doar un 1.500.000 de monede, dar are 7 jucători cu 5 stele la skills în componență. 

Chiar dacă FIFA 20 mai are puțin de trăit, tot există gameri care caută tot felul de provocări sau să își îmbunătățească echipa. Iar pentru cei care vor o echipă spectaculoasă, cu care să se distreze, dar nici să cheltuie mult, există o variantă foarte bună. 

Această formație are la bază o apărare solidă, cu Handanovic în poartă, cu cardul lui din Echipa Sezonului, de 94 OVR. De Vrij și Smalling, pe centru, dar și Cuadrado, pe dreapta, vin și ei cu cardurile din aceeași campanie. Doar pe stânga poate fi inserat Ferland Mendy, cu cardul lui din Summer Heat, de 93. 

Echipa are 6 carduri de 90+ OVR

Mijlocul este unul inedit, dar potrivit pentru această formație. Avem două carduri ale lui Marcelo și Ribery, ambele de 91, care încadrează cel primit de Kessie în promooția Summer Heat, de 94. 

Pe flancuri Dougla Costa și Lozano vin cu cardurile lor de 89 și 87 OVR, iar pe centru apare proaspătul card al lui Zlatan Ibrahimovic, de 95 OVR.

Pentru această sumă, de 1,5 miliaone de monede, gamerul va avea o echipă cu o apărare puternică, cu un atac rapid și cu jucători care pot dribla foarte ușor. Există și dezavantaje, pentru că nu poate susține multe sisteme de atac, iar Ibrahimovic trebuie folosit cu inteligență, dar pe de altă parte va aduce foarte multe victorii, pentru puțini bani. 

Citește mai multe știri din eSports: 

EA a mai eliberat un set de carduri spectaculoase! Ce vedete au primit îmbunătățiri

Ousmane Dembele impresionează, dar doar în FIFA 20

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează