FIFA 20  ·  PREMIER LEAGUE

Cum a devenit Jamie Vardy cel mai dorit jucător din FIFA 20

Miercuri, 13 Noiembrie 2019, 18:36

Jamie Vardy, atacantul revelației Leicester, este în mare formă. În Premier League marchează gol după gol și în FIFA 20 a „prăbușit” sistemul.

Jamie Vardy este in topul marcatorilor din Premier League în acest sezon și acest lucru se vede și în clasamentul real, unde Leicester este pe locul 3, dar și în FIFA 20. EA a scos un card special pentru Ultimate Team, dedicat atacantului englez, cu statistici îmbunătățite. Vârful lui Leicester a devenit brusc unul dintre cei mai doriți fotbaliști din market, pentru că cei de la EA l-au pus la dispoziție cu un challenge foarte ieftin. 

Pentru cei care vor să încerce Ultimate Team, trebuie să știe că SBC (Squad Building Challenges) reprezintă provocări pentru jucători de a-și crea un lot folosindu-se de cardurile deținute deja și, în funcție de obiectivul cerut, poți obține diverse bonusuri. 
 

Pentru Vardy provocarea nu era una scumpă deloc. Practic nu  aveai nevoie să cheltuiești decât în jur de 20.000 de coins pentru a lua toate cardurile de care aveai nevoie. De aceea market-ul virtual a cedat din cauza faptului că jucători din toată lumea au încercat să pună mâna cat mai repede pe cardul Vardy, considerat de specialiști drept cel mai bun din istorie, raport calitate preț. Nici măcar nu era o eroare, așa că gamerii nu puteau rata chilipirul. 

Așa că piața a fost invadată de carduri cu jucători vândute în disperare de jucători pentru a obține pe cele necesare pentru a-l achiziționa pe Vardy. Iar atacantul lui Leicester a devenit mai popular ca niciodată. 

Citește mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro - AICI

FIFA 20 // Cine sunt cei 5 mijlocași ofensivi de perspectivă pe care trebuie să îi transferi acumCosmin Prelipceanu a suferit un accident. Nu va mai fi văzut curând la televizor

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1