ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

Cum a influențat pandemia de coronavirus fenomenul esports » Explicațiile CEO-ului Andrew Wilson

Articol de - Publicat joi, 16 iulie 2020 12:06 / Actualizat joi, 16 iulie 2020 14:24

FIFA20. „Lumea a scăpat de plictiseală cu ajutorul competițiilor de esports” a declarat Andrew Wilson, CEO Electronic Arts. 

Acesta a oferit un interviu publicației Fortune, în care anunță că cifrele celor care au început să joace sau să urmărească competiții de esports, mai ales în cele în care sunt implicate sporturi ca fotbalul sau fotbalul american, rămâne ridicat. 

Interesul pentru esports rămâne ridicat chiar și după vârful pandemiei

„Oamenii sunt doritori să vadă competiții de sport în general, iar pandemia de COVID 19 a venit cu niște provocări mari” a explicat Wilson. „Ca să scape de plictiseală, ca să se simtă conectați iar la fenomen, la sportul favorit, să interacționeze cu alte persoane, oamenii au început să dea atenție fenomenului esports, iar acesta a luat o amploare deosebită”. 

Chiar dacă sporturile revin la viață, asta nu înseamnă că oamenii au uitat de FIFA, de Madden sau de NHL, ba dimpotrivă. Mai ales în cazul primelor două titluri, cei de la EA Sports au raportat că numărul de jucători s-a triplat.

Citește și alte știri din categoria esports: 

Planul revoluționar al PES: „Vom redefeni genul!” » Promisiunea celor de la Konami

Un gamer a realizat cea mai bună posibilă echipă din Ultimate Team formată doar din fotbaliști de la Bayern

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează