ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

Un gamer a realizat cea mai bună posibilă echipă din Ultimate Team formată doar din fotbaliști de la Bayern

Articol de - Publicat miercuri, 15 iulie 2020 10:05 / Actualizat miercuri, 15 iulie 2020 10:54

Pentru jucătorii de Ultimate Team, care sunt și fani Bayern, un gamer a realizat cea mai bună echipă posibilă formată din fotbaliști actuali, dar și din legende ale bavarezilor, care are toate atributele pentru a se bate cu cele mai tari formații. 

În poartă se află cardul de tip Flashback al lui Neuer, de 92. Surprizele vin pe lateral, acolo unde gamerul i-a plasat pe Odriozola și pe noua senzație, Alphonso Davies, cu carduri de 80, respectiv cel de Echipa Sezonului, de 92. Pe centru se află cardul Flashback al lui Jerome Boateng, de 91 și cel Shapeshifter al lui Alaba, de 88. 

Echipa are în componență 5 jucători din actualul lot

Lucrurile arată mult mai bine de la mijloc în sus, cu legendarul Lothar Mathaus, 94, în centrul liniei mediane. Lângă el apare o altă legendă, Michael Ballack, cu cardul lui de 93. Joshua Kimmich a devenit cel mai bun mijlocaș al bavarezilor din ziua de azi, iar cardul lui din Echipa Sezonului, de 96, nu putea lipsi. Astfel avem o linie de mijloc foarte puternică, dar în același timp dinamică. În plus, pentru că deține fotbaliști cu șut puternic, golurile vor fi și ele asigurate. 

Atacul este și el interesant. Perisic, cu cardul lui de Summer Heat, de 94, este pe stânga, în timp ce noua revelație a bavarezilor, Serge Gnabry, cu cardul lui din Echipa Sezonului, de 93, ocupă celălalt flanc. Cei doi asigură viteză, creativitate și goluri. În centrul ofensivei nu putea lipsi Robert Lewandoski, cu cardul fabulos de 99. Mașina de goluri poloneză se potrivește perfect cu ceilalți jucători din atac, dar și cu mijlocașii. 

Acest Bayern este foarte echilibrat și foarte greu de bătut, iar gamerii pot încerca și ei această formație extraordinară, asta dacă își pot permite o asemenea echipă. 

Citește mai multe știri despre FIFA 20:

Un stadion celebru, în FIFA 21

Se pregătește Mo Salah de o nouă prezență în Echipa Săptămânii?

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan a spus ADEVĂRUL! Prima reacție despre divorțul de Reghecampf


Comentarii (1)
985894574776181
Stefan Poama  •  16 Iulie 2020, 00:30

cea mai buna echipa a lui Bayern fara Beckenbauer, Muller, Hoeneß, Augenthaler, Rummenigge ???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează