ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

Se pregătește Mo Salah de o nouă prezență în Echipa Săptămânii?

Mohammed Salah, FC Liverpool
Mohammed Salah, FC Liverpool

Articol de - Publicat marti, 14 iulie 2020 13:36 / Actualizat marti, 14 iulie 2020 15:59

Multe staruri și-au depus candidatura pentru un nou card special. 

Gamerii de abia așteaptă să se anunțe noua Echipă a Săptămânii, pentru că vor avea de ales dintre multe carduri. Jucătorii din Premier League au impresionat în aceste zile. Michail Antonio a marcat toate cele 4 goluri ale lui West Ham, într-o victorie crucială pentru ciocănari așa că, în mod normal, va fi răsplătit cu un card pe măsură. 

Lupta pentru cardul săptămânii se duce între jucătorii din Premier Leagure

Mo Salah a impresionat și el, egipteanul marchează la foc automat și are șanse să fie iar golgheter în Anglia, mai ales că Vardy, principalul marcator în acest moment, nu traversează o perioadă bună. Evoluția lui Salah din ultima partidă a fost cu adevărat încântătoare. La fel ca cea a lui David Silva, veteranul celor de la City, care a arătat ce mult o să lipsească trupei lui Guardiola în sezonul viitor. Pase de gol, faze încântătoare, gol marcat, toate au încununat o evoluție care îi asigură un loc în această formație. Nici colegul lui, Raheem Sterling, cu două goluri frumoase, nu poate fi exclus din discuție. În apărare Toby Alderweireld a jucat bine în derby-ul londonez cu Arsenal, a marcat și golul victoriei, așa că belgianul are șanse importante să prindă un loc. 

Din Spania ar putea veni Diego Costa, după ce atacantul lui Atletico a decis ultimul meci pentru formația lui Simeone.  Benzema a continuat forma sa excelentă, a marcat din penalty și a pasat decisiv și la al doilea gol al lui Asensio, iar Realul a făcut un pas mare către titlu. 

Nu mai este mult și vom afla cine sunt norocoșii aleși de EA pentru un nou card foarte bun. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează