ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 21

Dezamăgire pentru Cristiano Ronaldo: Messi îl va depăși și în FIFA 21

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 iunie 2020 04:36 / Actualizat duminica, 28 iunie 2020 10:12

Mai mult publicații de profil anunță că argentinianul va fi cel mai bine cotat jucător din viitoarea ediție FIFA. 

Duelul dintre Ronaldo și Messi a definit fotbalul în ultimul deceniu, iar EA Sports a încercat să capteze rivalitatea dintre cele două superstaruri și în FIFA. 

Messi va avea un OVR cu un punct peste Ronaldo

Nu este de mirare că cei doi mari fotbaliști sunt cei mai valoroși din joc, dar în fiecare ediție unul dintre ei a pornit cu un avantaj, asta în funcție de performanțele obținute în acel sezon sau de care dintre ei câștiga Balonul de Aur. 

Cu toate acestea, în ultimele două ediții Messi a fost în avantaj, iar acest lucru se pare că se va păstra și în FIFA 21. Astfel mai multe publicații de profil, cum ar fi Dextero, anunță că Messi va porni jocul de la o cotă impresionantă, de 95, cu un punct în plus față de FIFA 20. Ronaldo, cred jurnaliștii, va fi și el răsplătit cu un punct, dar, cu 94, va fi tot sub rivalul lui. 

Ultima dată când portughezul i-a luat fața lui Messi a fost în FIFA 18, când CR7 a pornit de la un rating de 94 iar argentinianul de la 93.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează