ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 21

După Piemonte Calcio, în FIFA 21 vine și Roma FC

Articol de - Publicat marti, 04 august 2020 10:59 / Actualizat marti, 04 august 2020 13:10

Cei de la EA nu s-au înteles cu clubul capitolin. 

Fanii Serie A primesc o nouă veste proastă înainte de FIFA 21. După Juventus, acum nici Roma nu va mai fi prezentă în FIFA 21, cel puțin nu cu numele, sigla, echipamentele și nici stadionul originale. Cele două părți nu s-au înțeles așa că EA nu va beneficia de imaginea clubului din capitala Italiei. 

Lotul Roma FC va conține jucătorii din realitate

Măcar, spre deosebire de Juventus și Piemonte Calcio, Roma FC se apropie de numele echipei. Cu toate acestea cei de la EA au asigurat că, la fel ca în cazul torinezilor, fotbaliștii vor fi totuși cei din realitate, așa că măcar fanii se vor consola să îi vadă pe Dzeko & co la lucru. 

Cu toate acestea EA s-a înțeles cu Inter și Milan, care vor fi parteneri oficiali ai jocului. 

Citește mai multe știri de eSports:

Fanii cer 3 stadioane legendare în FIFA 21

Un turneu de DOTA a falsificat rezultatele unor meciuri

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează