FIFA 20  ·  FIFA 21

Fanii cer 3 stadioane legendare în FIFA 21

Articol de - Publicat luni, 03 august 2020 15:06 / Actualizat luni, 03 august 2020 15:33

Rămâne de văzut dacă cei de la EA vor putea să le îndeplinească dorința. 

Pandemia de coronavirus a afectat, se pare, acest aspect, pentru că au existat arene unde cei de la EA n-au reușit să termine toate operațiunile de fotografiere sau măsurare pentru a putea reproduce în joc cât mai fidel aceste arene. Este posibil ca o parte din muncă să fi fost deja executată încă de anul trecut, dar rămâne de văzut cât s-a putut face până la startul pandemiei. 

Pandemia a afectat procesul de măsurare și fotografierea stadioanelor

Elland Road, arena celor de la Leeds, va fi iar în prim-plan după ce echipa a promovat iar în Premier League. Fanii vor să vadă stadionul și în FIFA 21, rămâne de văzut dacă cei de la EA au anticipat promovarea echipei lui Bielsa. 

Benfica este un partener oficial pentru FIFA 20, dar asta nu a însemnat că celebrul Da Luz a fost prezent în joc, spre dezamăgirea iubitorilor fotbalului. Acest lucru se va schimba aproape sigur, mai ales că o echipă a EA a fost deja să fotografieze arena. 

Gamerii așteaptă din 2018 să revadă La Bombonera în FIFA. Celebra arena a celor de la Boca nu a mai fost accesibilă după contractul dintre Konami și fosta echipă a lui Maradona. Dar lucrurile s-au schimbat, iar un oficial al argentinienilor a spus că acea înțelegere a fost o greșeală care nu va mai fi repetată. Așa că sunt șanse mari ca gamerii să poată să joace chiar pe faimoasa arenă. 

Citește mai multe știri de eSports:Elena Băsescu a dispărut complet din viața politică. Anunțul uluitor făcut acum de fiica fostului președinte
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
19:00 Fotbal, Liga 2
U Craiova 1948 - Slatina
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Handbal M
Sporting - HC Dobrogea Sud
Digi 4
22:00 Fotbal, Preliminarii Liga Campionilor
Dinamo Kiev - Gent
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Preliminarii Liga Campionilor
Ferencvaros - Molde
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1