ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20. Dybala și Aubameyang, cele mai importante carduri în Echipa Săptămânii: cum arată „11-le”

Dybala impresionează la Juventus // FOTO: Guliver/GettyImages
Dybala impresionează la Juventus // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 09 iulie 2020 10:36 / Actualizat joi, 09 iulie 2020 12:00

EA Sports a prezentat noua Echipă a Săptămânii din FIFA 20 și făcut un prim „11” cu multe surprize.

În poartă a fost preferat Lukasz Skorupski, de la Bologna, care a făcut minuni în ultimul meci și a fost răsplătit cu un card de 81.

În defensivă nu se regăsesc carduri spectaculoase. Mario Rui de la Napoli și Jesus Navas de la Sevilla au făcut suficient cât să primească carduri de 82, respectiv 84. Fundașul celor de la Burnley, James Tarkowski, completează defensiva, cu un card de 86 OVR.  Sergio Ramos n-a mai prins formația celor de la EA, în ciuda formei desoebite a căpitanului Realului. 

Dybala și Aubameyang au primit cele mai bune carduri de 90+ OVR

La Liga a dat doi dintre cei 4 mijlocași, este vorba de vedeta celor de la Atletico, Saul, 88, alături de Raul Garcia, jucătorul celor de la Bilbao, 83. Sander Berge este o prezență surpriză, mijlocașul lui Sheffield a primit un card de 82. Tot la mijloc figurează și Nikola Vlasic, care impresionează în Rusia, la CSKA Moscova și se bucură de noul lui card de 84 OVR. 

Cum era de așteptat, ce e mai bun a fost păstrat pentru atac. De când a lăsat Juventus ca să joace la Piemonte Calcio, Dybala o duce bine. Argentinianul face o pereche letală cu „tunarul” Aubameyang, amândoi cu carduri de 91. 

În fața lor, cel mai avansat, este golgheterul la zi din Premier League, veteranul lui Leicester, Jamie Vardy, cu un nou card în Ultimate Team, de 88 OVR. 

Citește mai multe știri din eSports: 

Doi fotbaliști de la Liverpool, printre cei mai buni din FIFA! Ce carduri au primit

Jadon Sancho și-a prezentat echipa de Ultimate Team! Neymar, Messi și Mbappe sunt titulari

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează