ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA. Doi fotbaliști de la Liverpool, printre cei mai buni din FIFA! Ce carduri au primit

Divock Origi, FOTO: Guliver//GettyImages
Divock Origi, FOTO: Guliver//GettyImages

Articol de - Publicat joi, 09 iulie 2020 10:29 / Actualizat joi, 09 iulie 2020 11:11

Giorginio Wijnaldum și Divock Origi, jucătorii lui Liverpool, au primit două carduri spectaculoase în FIFA 20, la promoția Summer Heat.

Nu trece o zi fără ca Summer Heat să vină cu noi surprize pentru gameri, așa că FIFA 20 rămâne atractiv, chiar dacă nu mai este mult până la lansarea FIFA 21. 

Dynamic Duo este ultima găselniță în Summer Heat, iar protagoniști sunt Giorginio Wijnaldum și Divock Origi. 

Dynamic Duo este o nouă promoție din cadrul Summer Heat

Mijlocașul olandez este impresionant, cu noul lui card de 94 OVR. Este o surpriză plăcută pentru toată lumea, cu atribute impresionante la toate categoriile, mai puțin la capitolul defensiv. Dar olandezul nu este un mijlocaș defensiv, este mai util să fie folosit alături de un fotbalist mai puternic, pentru că îi va permite să folosească driblingul foarte bun, dar și pasele extraordinare pe spații scurte (99 OVR).

 Nici viziunea de 95 nu strică deloc.  Îar când vine vorba de finalizare și șut, nu se va găsi un mijlocaș de top cu aceleași atribute, care să coste atât de puțin. Olandezul poate fi obținut doar cu 135,000 de monede. 

Origi, 93 OVR, nu este nici el un atacant de lepădat, chiar și în acest stadiu al jocului când mulți gameri au carduri spectaculoase în avanposturi. Origi se bazează mai mult pe forță, pe fizicul impresionant, iar la finalizare nu stă deloc rău. Nu are viteză mare dar tot va fi greu de deposedat și un coșmar pentru apărările adverse. Așa că este posibil ca mulți jucători să îi dea o șansă belgianului. 

Citește mai multe știri din eSports: 

Vestea așteptată de fani! Ce va face EA Sports

Jadon Sancho și-a prezentat echipa de Ultimate Team! Neymar, Messi și Mbappe sunt titulari

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează