ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

EA i-a dedicat două carduri speciale lui David Silva, iar valorile sunt impresionante

David Silva, în albastru, la Manchester City, foto: Guliver/gettyimages
David Silva, în albastru, la Manchester City, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 iunie 2020 09:17

Niciun gamer FIFA 20 nu va dori să rateze cardurile primite de David Silva în FIFA Ultimate Team, pentru că au niște valori impresionante. 

David Silva este considerat de mulți specialiști unul din cei mai buni fotbaliști care au evoluat vreodată în Premier League și cel mai valoros din tricoul celor de la Manchester City, chiar și peste jucători emblematici ca Aguero sau Vincent Kompany. 

Cardul principal de 94 OVR

De aceea vestea că din această vară spaniolul, care a făcut istorie pentru cetățeni, va părăsi Anglia i-a întristat pe mulți fani. EA nu putea rata momentul și a venit cu două carduri speciale, Sfârșitul unei ere, care să celebreze performanțele obținute de Silva în Premier League. 

  • Primul card este de 94 OVR și nu dezamăgește: 95 la pase, 99 la pase scurte, 96 la dribling, ceea ce îl face un playmaker excelent. 
  • Lucrurile stau mult mai bine când vine vorba de cardul premium, de 97 OVR, unde atributele sunt cu adevărat impresionante. 
  • 98 la pase, 99 la dribling și, mai ales, 99 la controlul balonului îl transformă pe spaniol într-o adevărată forță la mijlocul terenului, practic nu va putea fi deposedat. 
  • Ceea ce îl face și mai periculos este 99 la poziționare în atac, combinat cu 90 la șut, care îl transformă și într-un marcator eficient. 

Cardul premium poate fi câștigat până pe 18 Iunie

Prețurile sunt pe măsura cardurilor, în jur de 150.000 cel de bază și 300.000 cel premium, dar valorile ridicate le fac un must have pentru orice gamer. Din păcate SBC nu sunt disponibile pentru mult timp: cardul regulat poate fi câștigat doar până pe 14 iunie, cel premium durează mai mult, până la 18 iunie. 

Citește și alte știri de FIFA 20:

Decizie drastică: EA a anulat toate competițiile de esports cu public din această vară! Dar e și o veste bună

Până la întoarcerea Echipei Săptămânii, gamerii mai primesc carduri Omul Meciului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează