ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

Până la întoarcerea Echipei Săptămânii, gamerii mai primesc carduri Omul Meciului

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 iunie 2020 14:00

FIFA 20. Cele mai bune carduri vin din Bundesliga. 

...dar nu și cele mai multe. Pentru prima dată de când a început această promoție, sunt mai multe carduri din alte campionate, după ce în ultimele săptămâni 7 din cele 8 carduri au provenit din Bundesliga. Acum au fost doar 3, dar acestea vor fi cele mai căutate. Așa cum a obișnuit în ultimul timp, Leon Goretzka a prins iar topul. Mijlocașul lui Bayern se impune în primul „11” la bavarezi și acum a primit un card de 87 OVR, care are valori ridicate în general. 

7 din 8 carduri sunt din Bundesliga

Alți doi mijlocași vin din Bundesliga. Philip Max de la Augsburg a marcat cu Koln, de aceea a primit un card de 86 OVR, eficient pentru cei care caută un fotbalist pe fază defensivă. Un card bun a prins și Emre Can, 84 OVR, după ce a adus victoria celor de la Dortmund cu Hertha. 

  • Celelalte carduri au fost atribuite lui Rene Zwickau, din Liga a 3-a germană, Patson Daka, 78 OVR, de la Red Bull Salzburg, Lee Chung-Yong, Ulsan Hyundai, 79 OVR, Cory Burke de la St. Polten, 77 OVR și Tomas Pekhart de la Legia Varșovia, cu un card de 76 OVR. 

Chiar dacă oferta nu este tentantă, gamerii vor aștepta până pe 24 iunie când se întoarce Echipa Săptămânii. 

Citește și alte știri de FIFA 20:

Guvernul britanic poate da o lovitură FIFA 20: decizia ar putea schimba complet modulul!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează